/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://goo.gl/images/WQbcSo
  1. 1.
    +2
    Bugün her zamanki gibi eve dönerken otobüse bindim. Fakat bugün değişik bişey vardı. Benden önce otobüse binen imamhatipli huurların kahkahası yerine 20-25 yaşlarındaki bir kadın ve 60\'lı yaşlarda bi teyze kavga ediyordu. K: 20 yaşındaki kadın T: teyze

    K: Sen bide torun mu yetiştiriyosun? Lanet olsun senin gibi insanın da torunun da Allah belasını versin be!!!

    T: Sen benim torunuma laf edemezsin. Sen önce kendine bak (kadının sesi titriyodu)

    Bunlar böyle kavga etti etti etti sonra Sağlık Lisesi var geliş yolunda ordan binen Erkek Fatma desem olmuycak güzel de bir kız yani hakkını vereyim olaya dahil oldu. \'Sen 60 yaşındaki kadınla nasıl konuşuyosun bi kendine gel manyak mısın nesin?\' dedikten sonra kadın çıldırdı artık iyice çemkirmeye başladı. Sonra iNMEK iSTiYORUM BEEEEEN diye bağırarak kapılara vurmaya başladı. Kaptan kapıyı açtı bu bağırarak indi kapı kapandı. Yola çıktık bu anlattıklarım olurken şöför bekledi şimdi kavga falan çıkar hesabı. Neyse başladık yola arkadaki huurlar akıllanmamış ki konuşuyolardı yine kahkaha atarak konuşuyolardı. Onlardan olayın başlangıcını duydum. Bu amk huurları kahkaha atarak gülerek espri yaparken teyze de gülmüş en son kadın da bağırarak \'yeter be sizi mi dinliycez gerizekalılar\' demiş. Bu huurlar böyle bağıra bağıra konuşuyo kendi arasında teyzeyi savunan kızı övüyolar falan neyse sonra bi dayı \'yeter be yeter kafam şişti\' dedi. Bunun üstüne şöför \'açayım mı dayı sen de inicen mi?\' diye esprili bi şekilde sorunca tüm otobüs kahkahayı bastı. içimden dedim \'ulan ne milletiz 10dk kavgayı 5snlik espriyle unutabiliyoruz diye derkeeen dayı belalar okumaya başladı. Allah belanızı versin, şeytan dolaşsın bacaklarınıza falan dedi. Arkadaki imamhatipli huurlarda başladı inşallah amcacım senin de torunlarına aynısı falan diye. imamhatipliler diye huur demiyorum yanlış anlamayın çıkarıp sallasam sakso sırasına girerler. Konuştukları muhabbetleri duyuyorum hep bu çocuk o çocuk şu çocuk o kız. Neyse işte dayı indi bu huurlarda Kağıthane durağında indiler.

    Sonuç olarak çok agresif ve saygısız bir milletiz beyler kendimize gelelim. Bir gün çocuğum olursa ve bu ülkenin insanları hala sen kendi işine bak kafası yaşamaya devam ederse ülkede 1 dk bile kalmam ilk karar verdiğim an giderim. Artık kendimize çeki düzen verip edebimizi takınmalıyız. 5 kişiden 4\'ü çingene gibi konuşuyor ve ben göçmen biri olarak istanbul Türkçesi konuşmaya çalışıyorken bu \'\'istanbullu\'\'ların çingene gibi konuşması beni cidden üzüyor.

    Özet: Özet falan yok adam olmak isteyen adam kitap okur kaldı ki bu kadarcık şeyi okumaktan çekinmez.
    ···
   tümünü göster