/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +137 -10
    Bir kaç arkadasla beraber disimizden tirnagimizdan arttirdigimiz üç kurusla tatil icin bir kente gittik. hiç birimizin doğru dürüst tatil kiyafeti bile yoktu. kocaman şortlarımız, zayıf vucutlarimiz ile anadolunun bağrından kopan genç cocuklardik. çocuğumuz yüzme bile bilmiyordu.

    Genelde otalin havuzunda zaman gecirirdik. sabahları erkenden sezlonglarimiz belirler, üstlerine havlu atardık.o sezlonglar bizim yaşam alanimiz, anamizin ak sütü gibi helal topraklarimizdi.

    Yine bir gün domates peynirden oluşan mütevazı kahvaltimızı otel odasında yaptıktan sonra havuza gittik. fakat üzerine havlularimizi attığımız sezloglarin bi kaç tane yunan turist tarafindan zapturapt altina alindigini gördük. bizim havlularimiz ise oraya buraya savrulmustu. resmen sezlonglarimiz işgal edilmişti.bu kabul edilemezdi.

    yunan turistler sezlonglarimizin uzerinde eglenip, bizim günlerden beri kullandığımız bu sezlonglara adeta tecavüz ederken bizde odamıza gidip toplanma kararı aldık.ilk otel odası kongresi sarışın mavi gözlü dostumun başkanlığında gerçekleşti.bu kongrede bir kaç maddeden oluşan kararlar aldık.en önemli karar sezlonglar bizimdi ve asla isgallerine göz yumulamazdi.

    Bir seyler atıstirıp ikinci kongreyi yapmaya karar verdik.bu kez otelin lobisini seçtik. söz bana gelince düşman güçlü. hepsi adonis gibi kaslı adamlar.biz ise zayif ve celimsiziz.ne olacak bizim sezlonglarin bu elzem ahvali dedim sarisin dostuma. uzaklara baktı ve aldıkları gibi verirler dedi!

    Hemen organize olduk. sayi ve kas gücü baz alındığı vakit düşman bizden güçlüydü. lakin bizde inançlı ve dirayetli genclerdik. otelin lobisinden ayrilip dusmanin üzerine hucuma geçtik.ilk karşılaştığımız vakit bu sezlonglar bizim. birakin bu sezlonglari ve terk edin bu bolgeyi dedik. düşman hiç düşünmeden gurubumuza sadirdi. havuzun diğer tarafinda dusmana tezahürat yapan ingiliz turistler mevcuttu.ilk saldırıda iki sezlongu kurtartip düşmani püskürttük. Ikinci saldirida düşman daha derli toplu bir vaziyette bize hucum etti.bir sezlongu yitirdik.o an sarışın dostuma dönüp ne yapacagiz dedim. hatti mudafa yoktur satti
    müdafa vardir.ve o satih bütün sezlonglardir diye haykırdı.biz o gazla dusmanin tüm direncini tekme tokat kirdik. sarisin arkadaşım o an dusmanin takatinin kalmadigini fark etti. arkadaşlar ilk hedefiniz havuzdur ileri diye bağırdı.biz orada tüm yunan turistleri havuza döktük işte.ve o gün tarihlerden doluz eylulu gosteriyordu.

    Yunan turistlerle tatil bittikten bir kaç sene sonra yine rastlastik.bu yakinlarda. baya zayiflamislardi.
    ···
   tümünü göster