/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    izmir Türkiye'den Ayrılsın Diyenlere Sorulması Gereken, Cevap Beklediğimiz 15 Soru' diye haber yapmış
    Sorular:

    1. Siz nasıl türksünüz ? Doğru bir soru vatan bölmek nedir ?

    2.Bu sözü söylerken Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten de mi utanmadınız? Doğru. Peki siz Atatürkün zor bela kurduğu bu devleti takkeli fetoya satarken utandınız mı? Yada Yolsuzluk yaparken ? Peki pkk ile barış süreci yaparken? Vee en önemlisi anayasanın 1. maddesinde belirtilen değişmeyen kanun olan Devletin şeklini değiştirmeye çalışırken ? sizi giblemeyen arapların zütünü yalarken
    utanmadınız mı?

    3. Kurtuluş Savaşı'nda izmir'in düşmanın denize döküldüğü yer olduğunu unuttunuz mu?Doğruda Siz 30 ağustosu 29 Ekimi 19 Mayısı 23 nisanı 10 Kasımı Unuttunuz mu ? 5-6 yıldır adam akıllı Kutlama ve Anma olmuyo da ?

    4. Bu isteğiniz bölücülük değil de nedir? Doğru Bölücülüktür.

    5. Ülkenize karşı nefret ve utanç mı duyuyorsunuz? Doğru ama Onlar iktidardan nefret ediyo. Sizde Atatürkten nefret ediyosunuz peki buna ne demeli.

    6.Güzel izmir halkının tamamı adına konuşma yetkisini size kim veriyor? Peki Tayyibe pkk ile anlaşma yetkisini fetoya destek verme yetkisini yolsuzluk yetkisini devletin şeklini değiştirme yetkisini kim verdi ?

    7. izmir halkının sizinle aynı fikirde olduklarını mı savunuyorsunuz? Adamlar farklı fikirde olduklarına mı oy verecek tabi aynı fikirdelerdir.

    8.Niyetiniz izmir'i Yunanistan'a vermek mi?' Cevap: Sizin niyetiniz ükleyi tayyibe vermek mi ?

    9. Amacınız PKK'nın doğuda yapamadığını batıda yapabilmek mi?
    Bu soruyu soracak yüzü nerden buldunuz Daha c.başkanı 5-6 ay önce çıkıp biz pkknın nerde silah sakladığını biliyoduk bilerek birşey yapmadık diyodu.

    10. Vatanın her karışı için kanlarını dökmüş şehitlerimiz umrunuzda değil mi? Peki ya sizin umrunuzda mı ?

    11. Batı özentiliğini bu raddeye çıkartmak sizi zerre rahatsız etmiyor mu? Arap özentiliğini bu raddeye çıkartmak sizi rahatsız etmiyor mu?

    12. içinizde Türklük şuuru hakkında hiçbir şey kalmadı mı? Peki ya sizin içinizde kaldı mı?

    13. Vatan sevgisi diye bir şey genlerinize işlenmedi mi? Size ne kadar işledi 95 li askere tekme tokat atarken vatanseverdiniz de pkk yandaşları propaganda yaparken polise satır atarken neden evinizde perdenin arkasından baktınız?

    14. Bu vatanın çok kolay kazanıldığını mı zannediyorsunuz? Siz zor kazanıldığını biliyosunuzda kolayca satmaya çalışıyosunuz buna ne demeli ?

    15. Son olarak: Vatan toprağı babanızın malı mı da bu tarz tekliflerde bulunabiliyorsunuz? cevap : Siz başkanlık teklifinde bulunurken neden iyi bişey gibi davranıyosunuz ?
    ···
   tümünü göster