/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    günümüzde yaşanan ikili ilişkileri açıklayan en mantıklı önermedir beyler.

    genelde çekinik taraf bayanlar oluyor. seni iyi bir dost olarak kabulleniyor ancak, bir sevgili gibi göremiyor. kendimce sebepleri şunlar olabilir:

    - artan taciz, tecavüz vakaları
    - tüm erkeklerin cinsel ilişkiden başka birşey düşünmediğini sanmaları
    - evliliğe karşı olan önyargı
    - ciksten korkma, iğrenme (bu gerçekten var beyler. pgibolojik)
    - arkadaş kalındığında, sevgili olmaya göre, ilişkilerin daha uzun sürmesi

    gibi... liste uzar gider aslında. bir çok farklı nedeni olabilir.

    burada asıl iş, erkeğin özgüveni ve karşıya hissettirdiği güven duygusudur beyler. bir kızı etkilemek için, kaslı ve yakışıklı olmaya gerek yoktur. sokakta gördüğünüz at hırsızı tipli kekomançeroların tiplerini şöyle bir gözünüzün önüne getirin. (amk tipsiz tırrekleri) yani mesele, kızın yanındaki duruşunuz, ona nasıl davrandığınız, sempatikliğiniz, güler yüzlü oluşunuz. ilgi duyduğun kızın yanında, uzaklara bakar modda ağır abi tavırlarına giriyorsan, belli etmesede feci şekilde sıkılıyordur. esprilerin, fazla belaltı olmayacak, ama çocuksuda olmayacak. arada çok ince bir çizgi var. bunları yapmazsan, o kızla çok iyi bir arkadaş olabilirsin, ama sevgili asla.

    unutmayın tatlı dil, güler yüz, açılması mümkün olmayan kapıları gevşetir, açmaya hazır hale getirir. şu kızların, üzerimizdeki önyargılarını elbirliğiyle kıralım beyler. neslimize yeni çocuklar, genç dimağlar lazım. evlenin, gibin, gibişin, güzel evlatlar yapın, geleceğe güçlü ilerleyelim! *
    ···
   tümünü göster