/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +8
    Kiz gittikden sonra eve yuruyerek gitmek istedim. Yoldada sigara ile olanlari dusunurdum diye hesapliyorum ama sigaradan her bir duman cekisimde o aglayan gozleri aklimdan hic cikmadi.

    En son paketim bitti. Olanlari dusunmeye basladim. Kizla bulusup kavga etmistik. Beni bir kiz ile gormuş ve onu sevmedigimi dusunuyordu. Kiz ile sevgili degildik ,arkadasda degildik ama prensesim beni baska bir kiz ile gordu diye uzuluyordu ve bana bunun icin kizmisti... Daha sonra beni neden opmedigimi sorguladi. Evet bu kiz cidden beni seviyor olabilirdi ama ben hala emin olamiyordum. Cunku icimden bir ses o baska bir cocuk ile daha takiliyor diyodu. Bunu ogrenmem lazimdi. Ya kizin msjlarini okumam lazimdi ya da kendisine sormam lazimdi. Bu olanlardan sonra kiza soramazdim.

    Birden aklima kizin epostasini bildigim geldi. Lakabi Hacker olan bi arkadadim vardi ona gittim belki birseyler yapar diye.(muallaknin aslinda bi tak bildigi yok). Arkadasa olanlari anlattim kizin epostadini verdim. 20 dk fln ugrasti yalti birseyler sonra kiz facebook hesabina o mail ile kaydolmus. Girdi kizin facesine. Bizim hacker bisiler yapmisti helal olsun ama keske girmez olaydim...

    Face masajlarina girdim hemen. O cocuk vardi. Ben prensesimi cok yanlis tanimisim beyler. Ben ona prensesim derken o da diger cocuga prensim diye hitap ediyormuş. Son mesajida cocugun "hadi nerdesin seni bekliyorum" du.
    Bunlari gorunce bana yetti ve artti. Kiz beni ayakta uyutmuş. Benle konusurken diger cocuklada konusuyormuş. O an msjari okumak istemedim. Cok kotu hissettim kendimi. Eve gider gitmez yattim uyudum...

    Sabah kalktigimda daha gunes cikmamisti.Ne yapsam derken kizin facesine gireyim temiz kafa msjlari okuyup olan biteni anlayim dedim. Hemen cocuk ile mesajlarina girdim. Benim kalktigim saate kadar konuşmuşlardi. Saat 12 de eve gitmis kiz babasi ilr tartismis ama "hic pisman degilim senin yaninda olmak beni rahatlatiyor " yazmis. O an gozumdeki prenses duygularimla oynayan bir şeytana dönüştü.
    ···
    1. 1.
      0
      Bütün kızların amk yine sinirlendim
      ···
    2. 2.
      0
      Bütün kızların amk yine sinirlendim
      ···
    3. 3.
      0
      Bak gene sinirlendim amk kizlari
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster