/i/Tespit

  1. 1.
    +49 -6
    Evet panpalarım bir tespitke karşınızdayım. Bu başlıkta sizlere takılan inci de. saatlere göre analiz yapacağım.

    Öncelikle hafta içine bakalım.

    Saat 07-09: Bu saatlerde genellikle okula giden liseliler hakim olur . Çoğunluk oybirinci ve onucuculerden oluşur. Tabi işe giderken sözlükte takılan büyük nesil panpalarımız da vardır ama genellikle anancılar yüzünden belli etmezler kendilerini.

    Saat 09-12:Bu saatlerde sözlüğe sessizlik hakimdir liseliler derste , çalışanlar istedir. Bikac liseli derste gizlice yada okula gitmeyip evden de girer sözlüğe.

    Saat 12-16:Liseliler halen daha derste olduğu için fazla birşey olmaz. Ama güzel hikayeler çıkar bu saatte. Sözlüğün dinginliğinden faydalanan panpalar hikayelerini yazarlar.

    Saat16-20:Liseliler iş coming diyeceğimiz saatlerdir. Genellikle bu saatlerde bos bos başlıklar açılıp ana bacı sovulür. En gibindirik saatlerdir sözlüğün.

    Saat 20-23: Liseliler yavaşça inlerine çekilmiş ve sütünü içip yatma hazırlığına girerken eski nesiller yavaşça giriş yapar sözlüğe. Gündeme dair başlıklar genellbu saatte açılır.

    Saat 23-05: Vee has gececilerin olduğu saat aralığıdır. Dertli olan elinde sigarayla dolanır sözlükte. Adam gibi adamlar belli eder kendilerini bu saatte. Bu saatte bulduğunuz adamların yüzde 80nine derdinizi anlatıp derman arayabilirsiniz. Bu saatlerde muhabbet gayet iyidir.

    ilgi gelirse hafta sonunu da ekliyecem panpalarım.
    Edit1:Trend olmuşuz beyler hepinize Eyvallah.

    Edit2:Hafta sonuyla devam ediyorum.

    Hafta sonu:
    Saat09-12:Bu saatlerde sözlükte genelikle kursa giden , üniye hazırlanan liseli panpalarımız bulunur. Arasira karşınıza büyük nesillerden abilerimiz çıkarsa şaşırmayın. Usulca öğüt alın.

    Saat12-14:Bir önceki gece geç yatmış olan liseliler kahvaltısını yapıp sözlüğe yavaş yavaş akın etmektedir. Bu saatler sözlüğün en sıkıcı saatlerindendir. Genellikle hafta sonları iddaacı panpalarımıza bu saatlerde rastlarsınız.

    Saat14-20:Bu uzun saat aralığında sözlüğün gidişatı bir önceki saat aralığına benzer. Ama bu saatlerde sözlükteki trend listesi belli olur. Gün içinde tutulan başlıklar bu saatte trend listesinde yerini alır. Genellikle gündeme dair başlıklar açılır.

    Saat20-23:Liseli yatmadan önce sonra entrysini girer. Gececi tayfa usulca sözlüğe giriş yapar. Kaliteli yazarlar başlık girerler. Dertliler sözlüğü duamnalti yaparlar.

    Saat23-04:Bu saat aralığında kafalar baykom olmuş eski sevgililere küfürler havada uçuşuyordur. Liselilere fazla rastlanmaz. Genellikle has adamların saatidir.

    EVET PANPALARIM MOBiLDEN UĞRAŞTIM BiR ŞUKUYU ESiRGEMEYiN. AKLINiZA GELEN OLURSA SiZDE EKLEYiN.
    ···
   tümünü göster