/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +102 -56
    Kendime güzel olayım diye bakıyorum, kaşlarımı, tüylerimi filan alıyorum hafif de makyaj yapıyorum.

    Geçen inşaatın yakınından geçiyorum, 2 erkek ağızlarının sularını akıtırak bana bakıyorlar. Neyse önüme bakayım dedim ama önüme başka 2 erkek kesti, kaçmaya çalıştım kaçamadım çok güçlülerdi.

    Beni resmen kucaklayarak zütürdüler(55 kiloyum), önce vücudumu okşadılar, sonra biri gibini çıkardı ve yalamamı istedi. Ben de mecbur yaladım ve bunun gibi büyüdü. Zütümü okşamaya başladı ve ben tabi çok direndim ama adamlar çok güçlü kaslı yapamadım ve gibini zütüme soktu ve canımın acısından bir an başım döndü.

    Beni bu erkek gibmeye başladı, ama benim bunu durduracak gücüm yoktu direndim kendimi sıktım ama en sonunda kendimi bıraktım. Sert bir şekilde gibmeye başladığında benim sesim onlara daha çok zevk verdi ve en birinci adam boşaldı ve çok mutluydu.

    ikinci adam geldi ağzıma verdi, üçüncü adam ise arkadan verdi. Bir yandan ağzımdan bir yandan zütümden, ikinci adamı boşaltmak için uğraştım çünkü onun gibi 30 cm filandı zütüme giberse ölürüm herhalde.

    ikinci adamın gibi ağzımdayken ona ciksi bakışlar attım ve ciksi sesler çıkarttım, gibini hunharca ve ciksice yaladım ama bu gibini gırtlağama kadar soktu 2-3 kez bekleterek en sonda boşaldı ama benimde gözümden yaşlar gelmişti.

    Üçüncü hala zütümü giberken dördüncü adam geldi onunki de büyüktü, ne yapıp ne edip onu ağzımla ve elimle boşaltmam gerekiyordu yoksa zütten gibişe dayanamazdım. Aldım bununkini bir yandan ağzımda bir yandan dilimle bir yandan bir elimle gibini bir elimle taşaklarını ve yüzüne ciksi bakışlarımı da atmayı ihmal etmedim.

    En son dördüncü ile üçüncü aynı anda boşaldılar ve bir kamera farkettim videosunu çekmişler ferre sitelerinde yayınlayacaklarmış yalvaardım yapmayın dedim ama adamlar iyi para kazanıyormuş ve benim ferremun hit olacağını söylediler ve gittiler.

    Benim hiç halim kalmamıştı ve bir kız gördü bana yardım etti hastahaneye zütürdü, ona da sevgilisi tecavüz etmiş onu anlattı.

    Gittik doktor zütüme parmağını sokarak muayene etti, doktor sa bana şehvetli baktı, muayene bahanesi ile tüysüz pamuk gibi zütümü elledi.

    En son polisler geldi ve bana şunu dediler: "kız gibi dolaşmasaydın kimse gibmezdi asıl suç sende"

    Şimdi suç bende mi arkadaşlar?
    ···
   tümünü göster