/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Yarım saat önce yaşadım ve gerçekten herkesin yorumunu almak istiyorum. Amacim trend falan değil.

    Beyler kız arkadasım milkshake istedi onu almak icin burger kinge gittim. Kapı kapalıydı. Kapı araligindan açtım ve içeri girdim. iki tane bayan oturuyordu. Kasa kapalı kimse Yok temizlik yapıyorlar falan dedi birisi. Hadi ya dedim. Diğer burger kıng çok uzaktı. Neyse kimse Yok mu bakar misiniz diye bağırdım Bi kaç kez. 20-22 yaşlarında bir arkadaş geldi. Dedim kardeş Bi bayan aş eriyor milkshake Laz'ım falan dedi. Kasa kapalı ama vereyim ben yinede sana dedi. Neyse tam verirken dedi ki doğru söylüyorsun değil mi dedi. Kardeş ben yalan söylemek istemiyorum demek ki oyle bir imkanın varmış dedim. Aksam aksam yalan söyleyip gunaha girmeyelim dedim. Neyse çocuk sagolsun verdi hakkını helal et dedim. Etti sagolsun parada almadı. Neyse bu en başta konuştuğum kizlarda benle beraber dışarı çıktı. Hava karanlık fazlada kimse Yok caddede. Kızlara döndüm ve buyrun nereye gidecekseniz ben zütüreyim dedim.
    Biz oraya gitmiyoruz.
    Biz sizin gittiğiniz tarafa gitmiyoruz.
    Boyle kahkaha atar gibi seyler söylediler.
    Ulan zibidiye benzer Bi halim yok. Gayet sık giyinen bir insanım. Araba son model. Reklam yapmıyorum sadece keko falan degilim. Kibarca söyledim. Ama söyledikleri cümleler çok zoruma gitti. Kendi kendime dedimki ulan bu ülkede ne zaman iyiliği anlayacaklar be dedim. Tamam binmezsin tskr eder ceker gidersin ama bu alay nedir be kardeşim. Yazık çok yazık. insani iyilik yapmaktan soğutuyorlar...
    Ben bidaha ömrüm boyunca boyle bir teklifi kimseye edemem çünkü insanın özgüveninden çok alacağı tepkiler insani daha çok korkutuyor. Dinlediğiniz icin teşekkür ederim arkadaslar. iyi geceler.
    ···
   tümünü göster