/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    Yaşıtlarım ve yaşça büyüklerim bi tavsiye verin. Alta özet geçtim

    Ben herkes gibi normal biriydim genel olarak hayatım mutlu ve enerjikti çevremdeki insanlarda bana karşı gayet samimiydi genelde erkek ortamı olsada gayet güzel eğleniyorduk ve herkes tarafından seviliyordum bana değer veriyorlardı halimi hatrımı sormak için mesaj atıyolardı fakat lise 2 de geçirdiğim hastalık(ülser, ve bağırsağım iltihaplıydı) sonrası hayatım değişti şuan hastalığım geçmesede hafifledi fakat çevremde kimse kalmadı 1 ay da anca 1-2 kişi hal hatır soruyordu onlarda ayıp olmasın diye soruyorlardı. Hastalık benim yaşam sevincimimi aldı ne yaptı bilmiyorum ama şuan ne enerjim var nede mutluyum ve çevremde dost diyebileceğim birisi yok kimse beni umursamıyor ne yapmalıyım bi tavsiye verin akıl akıldan üstündür. Şimdiden teşekkürler.

    NOT! gibtiret umursama felan diyenler var eyv sağolunda beyler hastalığım zaten umursamamaktan kafaya takmamaktan oldu. Aslında hepsini kafama takmışım oda mideye vurdu midem delindi :(

    Özet: önceden çevremdekiler beni severdi fakat hastalıktan sonra (şuan) çevremde beni önemseyen kimse yok ailem dışında. Ne yapmalıyım?
    ···
   tümünü göster