/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://www.google.com.tr...p;imgrc=OpjONx5wFA3_0M%3A
  1. 1.
    +79 -26
    Beyler ben lise sona giden bir panpanizim.bu sene mezun olucaz.fen lisesinin ne tur bir yer oldugunu maddeler halinde siraliyicam.

    -Oncelikle sinavlar gercekten zor. Bizim okulun yaninda anadolu lisesi var onlar(kendilerine gore)zor bir matematik sinavindan 90 ortalama alirken bizim okulun matemaatik ortalamasi 40 amina koyim.

    -Oyle herkes zeki ve asosyal degil. Sinifta sizin dusundugunuz o hic konusmayan inek tipli ogrencilerden maksimum 5 tane var.

    -Hocalar uyuz.Her 3 lafindan 4 u "siz fen lisesisiniz, zora alisin".Tamam aq fen lisesi ama bizde bilim adami degiliz.

    -Herkes menfaatci. Adamin karekoku diyebileceginiz belki 10 kisi vardir okulda. Herkes kendi cikarinda.Bu olay lise 3 te basliyor ama.

    -Disiplin cezasi oyle cok agir bir suc islemedigin zamanda verilir. Arkadas kopya yakalatmisti.O da cekmiyormus sinavi bitmis, deftere bakiyormus. Kinama cezasi aldi amk.

    -Diger okullardan pek farki yok. Dersler ayni ama sayisallar daha cok onem arz ediyor. Felsefeden 20 alsan kimse gibine takmaz.Ama fizikten 70 al kiyamet kopar.

    -Fizik ve Biyolojiniz gercekten cok iyi olmali.Bu dersleriniz iyi degilse puaniniz kac olursa olsun gelmeyin amk.(Amk teogculari sizi)

    -Bu teog denilen rezalet sistemle kalite iyice dustu.Sbs de gotumu yirtarak geldigim okula aq veletleri elini kolunu sallaya sallaya geliyor.

    -Siniflar 30 kisilik ve bu 30 kisinin en fazla 5 i arkadas olabiliritesi olan tipler.

    -Son olarak okul genellemesi yaparsam;
    %10 inek asosyal muallakler
    %50 kudurgan picler
    %20 sporcu tipler
    %10 egoist pekekentler
    %9.9 uykucu gavatlar
    %0,1 adamin haslari

    Edit:Capa Fen Lisesindeyim. Zaten burada ki tipleri az cok taniyorsunuz.

    Edit 2: Arkadaslar cogu kisi inanmiyor bana. Fatihe gelin tanisalim isterseniz. Ayrica ben lise 1 de iken hala anadoluydu evet ama 2011 den beri fen lisesi olma calismalari vardi.
    ···
   tümünü göster