/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +54 -2
    Hayatımdaki ilk cinsel ilişkiye böyle girmek istemezdim. Bekaret benim için önemliydi, çünkü evlenmek isteyeceğim kişininde bakire olmasını isterdim. Ben o akşam iradeli davranamayıp nefsime kapılarak bu günahı işlemiştim ve cezasıda başıma gelecek olan o olaylardı. 
    Size biraz kendimden ve ailemden bahsedeyim. Ailem dinine bağlı, islamı yaşayan bi ailedir. Anne ve baba tarafınında ailesi öyledir. Bende küçüklüğümden beri islam dini ile büyüdüm. Belki ailem gibi dinimi yaşayamadım ama günahlardan kaçmaya çalıştım. Dedelerimin ikiside saygı duyulan, alim denebilir kişilerdir. Ben ailemden çok dedelerimden çekinirdim. Bi günah işlediğimde sanki ne yaptığımı bilirlerdi. Fakat o akşam, öyle bir durumla karşılaşınca beynim durdu, ne ailemmiş ne günahmış hiçbiri aklıma bile gelmeden o geceyi geçirdim. Yaptığım şeyin farkına sabah varmıştım, içimde biraz pişmanlık olsada yılların verdiği bi rahatlama vardı. Hani playstation 1'den ps3'e geçmek gibi bişey olmuştu. işlediğim günahın bilincindeydim aynı zamanda, ve muhtemelen yaşadıklarım bundan başıma gelmişti. Kendimce inkar etmeye çalışsamda ben bunları haketmiştim sanırım. 

    Sabah uyandığımda mutluydum. O gün ikimizde okulları boşvermiştik, yaşadığımız geceden sonra kendimi ona biraz daha yakın hissetmiştim ve tüm günü onunla geçirmek istemiştim, onunda istediği gibi. 
    Güzel bir kahvaltıyla günümüze başladık. Ailesini sormaya fırsatım olmamıştı, kahvaltıdan sonra ailesini sormaya başladım. Babası ve annesi ayrılarmış, kız babasıyla yaşıyor ve kızın hayatına hiç karışmıyor. Sadece masraflarını karşılıyor, aynı evde yaşayan iki yabancılar. Her kızda bi baba hayranlığı olur, ama babasını sevdiğine bile emin değilim. Kızın anneside anadolu yakasında küçük kız kardeşi ile beraber yaşıyormuş. Boşandıklarında hakim küçük kızın annesine daha çok ihtiyacı var diye ufak kızı annesine, bizimkinide babasına vermiş. Yine annesiyle sık sık görüşüyormuş. Babasını pek sevmediği halde babasıyla yaşamak daha işine geliyordu, çünkü babası ka
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      eger cinsel organlar idrar ve diski organlariyla hasir nesir olmasa, ya da insanlar kucuk yasta tuvalet egitimi almasa, gibismek ile birinin elini gibmak arasinda hicbir fark olmayacakti.
      ···
   tümünü göster