/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +54
    çünkü babası karışmıyormuş ona pek. Benim büyüdüğüm aile yapısından tamamen farklı bir yaşamdı onunkisi. Ama yaşam biçiminden onu suçlayamazdı hiç kimse, bir baba olarak kızını gözetmesi onun göreviydi ve babalık görevini yerine getirmemişti. Ben bunları içimden düşünüyordum o anlattıkça, düşüncelerimi ona söyleyip üzmek istemedim. 

    Kendi ailesini anlattıktan sonra haliyle benim ailemi sormaya başladı o da, gerçekten merak ettiği gözlerinden belli oluyordu. Meraklı gözlere baktıkça anlattım bende. Daha doğrusu anlatılcak pek bişeyde yoktu, normal bi aileydik biz. Genel itibariyle anlatıp merakını gidermiştim sadece. Bilgisayar mühendisliği okuduğum için laf ordan açıldı, bilgisayarla arası iyi olmadığı halde merak ettiği şeyleri sordu, bende elimden geldiğince cevapladım. Yine bir klagib yaşandı o an ve "face hackleyebiliyor musun" diye sordu, bu soruyu duymaktan gına gelmişti artık. Hackerlığın çok daha ayrı bişey olduğunu anlattım en kısa şekilde ve "hem napıcaksın ki kimi hackliceksin" diye sormadan da edemedim. Bikaç sinir olduğum kız var okuldan diye bahane uydursada en sonunda asıl niyetini öğrendim. Cevabı en baştan belliydi zaten, eski sevgilisi. Daha ilk günlerden eski sevgili muhabbetlerine girince biraz moralim bozulmadı değil, ama belli etmek istemedim ve dalgaya vurdum bende. "Napacaksın hackleyip, bırak işine baksın" dedim. "Yok işte beni hala seviyor, sürekli faceten arkadaşlık isteği atıyor, dürtüyor, rahat bırakmıyor" dedi. "iş öyleyse durum başka, hacker arkadaşlarım var yani" diyip sinsi bi gülümseme attım. Ve kendisine bu işi halledeceğim konusunda söz vererek konuyu kapattık. 

    O gün saatlerce evde oturduk, kimi zaman muhabbet ettik, kimi zaman şımardık, yastık savaşı yaptık. Gecenin verdiği cesaretle artık daha rahattım kendisine karşı. istediğim zaman kollarından tutup kendime çekerek öpebiliyordum ki öpücüklerimde karşılıksız kalmıyordu. Bi kızla ilk defa bu kadar yakın olabilmiştim, geçirdiğim her saniyeden zevk alıyordum.
    ···
    1. 1.
      -1
      entryleri karıştırdın heralde mk bu ne
      ···
    2. 2.
      0
      Üsttekinin devamı
      ···
   tümünü göster