/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    1)Saksocular:
    Beyler çoğunuz biliyorsunuzdur, bunlar modlara sakso çekmekten başka bir tak bilmezler, sözlükte söz sahibi değillerdir, modlar tarafından da fazla giblenmezler

    2)Anancılar:
    Belkide bu başlığın @2 sini örnek olarak gösterebileceğim şahıslardır, Kelime dağarcıkları yok denilebilecek kadar kısıtlıdır, sayıları oldukça fazladır, yaş kitlesi 12-16 dır.

    3)@2 ler:
    Bu panpalarımız eğer sık @2 ise işsiz/+20 dir (anancılık yapıyorsa başka),Ayar verebilme yeteneği yüksektir, mizah anlayışı iyidir, kaliteli yazarlardır.

    4)inci puan kasanlar:
    Amaçlarını anlayabilmiş bir panpamız yoktur,Her başlığın altında bunları bulabilirsiniz, asosyaldirler, çok başlık girdiklerinden birkaç defa trend olmuşlukları vardır.

    5)#Rez'ciler
    Bunların çok farklı amaçları vardır.
    Başlık tutarsa sonradan editleyebilirler, okuduğu hikayeye ayraç olarak koyabilirler, partların gelmesi için okuduğunu belli edebilirler, SuaRez pREZervatif gibi yazıp kendince mizah yapabilirler ayrıca zevkine yapanlarıda vardır.

    6)Sözlüğü ekşi sananlar:
    Aşırı samimiyetsizlerdir,bir yazıyı olabildiğince kibar yazarlar, genelde bilimsel konular üstünde dururlar.

    7)Yerinde başlık açanlar:
    Genelde gündemi eleştirirler, çoğu olgun insanlardır ve sözlükte sözleri geçer, mizah anlayışları ya yoktur ya da yerinde efsane ayar verirler.

    8)Mizahşörler
    En sevdiğim yazar tipidir, genelde açtığı başlıklar akım olur, gündeme yönelik eleştirel parodiler yaparlar, sözlük ahalisi tarafından sevilip sayılırlar.

    9)Trend amacı güdenler:
    Bunların mizah anlayışı fazla olmaz,ya yaşamadığı bir kurguyu anlatır ya da akımdan faydalanıp trend olurlar

    10)1.80,kaslı, ortalamanın üstünde tipi olanlar:
    Asosyaldirler, anlattığı hikayeler ya kurgudur ya da olay zamanında demek istedikleri ama demeye züt bulamadıkları şeyleri yazarlar.

    11)Aktif olmayanlar:
    Bunlar belki neslinin değerlenmesini bekliyordur, belki çok üşeniyordur, belki de sözlükteki mizahı kendinde bulanıyordur. Bunların amacının tespit edilmesi zordur.

    12)harbi yazarlar:
    Bu panpalarım genelde belli bir olgunluğa erişmiş, mizah seviyeleri yüksek +ünili panpalarımdır, genelde hikaye yazarlar ve yazdıkları çok kaliteli olur çoğu kişiye hitap etmedikleri için fazla tanınmazlar

    13)Ayarcılar:
    Trendde gördüğünüz başlıklardan bahsetmiyorum, Başlıktaki konuyla alakadar olarak yazara verilen ayarı kastediyorum. işte bu kişiler ya çok alışageldik bir ayar verir ya da yazara ayarın nirvanasını yaşatır.

    14)Gececi tayfa:
    Bu kesimle takılırsanız gündüzü aramazsınız, böleleri genellikle işsizdir ve haliyle sabahlarlar, birleşip gündüze dair gibertmeler yapabilirler.

    -Anancı falansanız dışardan nasıl göründüğünüze bakın da ona göre kendinize çeki düzen verin amq bıktık lan.

    Not:Rahat 45 dakikamı aldı beyler şukulayan elleriniz 250 gramlar görsün.
    ···
   tümünü göster