/i/Tespit

  1. 1.
    +229 -55
    Şanslı bir millet yok amk. Onların Irkına kaç tane peygamber gelmiş islamin doğduğu onların yaşadıkları yerler olmuş. Hatta son peygamber Hz.muhafazid bile arap gelmiş dünya ya.

    Ama hala gibik gibik yaşıyorlar. Hala pislikler hatta islamın sancaktarı Osmanlı ya bile zamanın da ihanet etmişler.

    Cidden yazık bu millete. Belki dünyadaki her ırkdan şanslılar ama hala çok iğrenç yaşıyor islamın adına leke sürüyorlar.

    Bir düşünsenize aynı şey biz Türklere oluyor ve Peygamberlerin çoğu bizim ırkımızdan geliyor.Ne hissederdiniz ? Ben bir kez daha gurur duyardım milletimle.

    Evet dinimizce ırkçılık haram biliyorum ama sadece bir düşünsenize Allah daha ne yapsın Araplar için. Benim fikrim Araplar asla ama asla islamın kıymetini bilmiyor.

    EDIT 1

    Ben sözlüğün ilk ve tek Alfası olarak bu hesapta ilk Trendimi yazmış oluyorum. Nick 6 istemiyorm çünkü direk sövüyonuz amk. Neyse hadi alın da iyi dileklerinizi sunun. (bkz: Alfa Yazar)

    EDiT 2

    Ya beyler pardon da bana olan sinirinizi neye borçluyum amk ? Hesabı açalı 1 Gün olmadı 1 Ama maşallah Nick6 ma küfürler doldu taştı bile. Hayır sebebi ne desem alayınız susucak ya da zütden bir şeyler uydurucak amk. Neyse dikensiz gül olmaz inci misali diyip yoluma bakmaya devam edicem sürü halinde gezen huurlar sizi.
    ···
   tümünü göster