/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +6 -1
    Sabah çınlama sesinin duyuyordum. Gözlerim kapalıydı. Ağzımı açıp dilimi çıkardım ve gözlerimi açtım. Kapıda yaşlı adam bana bakıyordu. Volasea Rimande diyip sesi kestim. Gülümsedi. Öğrenmişsin evlat.. Hızlı öğreniyorsun.. Baş komutan sorgu odasında seni bekliyor. dedi ve çıktı. Hemen normal kıyafetimi giyip aksesuarlarımı taktım ve silahımı alıp aşağı sorgu odasına indim. Odanın ortasında El-Resai elleri, ayakları ve ağzı bağlı şekilde duruyordu. Karşısında da baş komutan ve kar maskeli adam..

    Demek geldin Hakan. O zaman başlayabiliriz. dedi ve El-Resai'nin ağzını çözdü. Çözer çözmez Öldürün çünkü hiç bir şey öğrenemeyeceksiniz dedi ve sırıttı El-Resai.. Baş komutan Kendinden eminliğini sakın yitirme. Çünkü sana işkence etmek bana zevk verecek El-Resai.. Bayılmadan önce ki sesi hatırlıyor musun? Sana onla işkence edicem. Yalvarana kadar öldürmem için yalvarana kadar.. Senden bilgi istemiyorum dedi ve güldü baş komutan. Ben yavaştan ağzımı açıp dilimi çıkarıyordum. Volasea Rimande ! diye kükredi baş komutan. El-Resai'nin gözleri fal taşı gibi açılmış bağırıyordu. Ne istiyorsun? NEEE !! diye bağırıyordu. Baş komutan tekrar kelimeleri söyledi ve ses kesildi. Hiç bir şey. Ne de olsa bişey söylemiyceksin. dedi ve tekrar kükredi. El-Resai ağlamaklı bir sesle Anlatıcam ne sorarsan cevap vericem. YETER ! dedi. Komutan tekrar kükredi ve El-Resai rahatlamış görünüyordu.

    '' Türkiye'deki bağlantı kim? EN BAŞTAKi !! Söyle Resai Kim? dedi komutan. El-Resai kafasını kaldırdı. El-nieda.. Kod adı El-nieda. Sivas'ta terzicilik yaparak kendini kamufle ediyor. Gerçek adı Ahmet KIZIL Gözlerim fal taşı gibi açıldı ve ellerim titremeye başlamıştı. Söylediği adam babamdı.. BENiM BABAM !! Boğazına sarıldım ve DOĞRUYU SÖYLE ULAN PiÇ KURUSU ! KiMi KiME AVLATIYOSUN YILAN !! diye bağırdım ve VOLASEA RiMANDE !! Diye bağırdım. Sesin nasıl yankılandığını hissediyordum. Ağzım kapalıydı ama ses sanki o anın duygularıyla etkileyemiyordu. Dayanıyordum sese öfkemi burnumdan soluyordum.

    El-Resai ise
    DOĞRUYU SÖYLÜYORUM ! YALAN SÖYLÜYORSAM GELiP KAFAMA gibARSINIZ ! KESiN ŞUNU ! diye bağırıyordu. Arkamdan bi ses Volasea Rimande ! diye kükredi. Baş komutan yanımıza gelip Doğru söylediğine inanıyorum '' dedi gülümseyerek ve silahını çekip El-Resai'yi tam şakağından vurdu. Ben ise Gerçeği söylediğini nerden biliyorsunuz dedim. Sakin gözükmeye çalışıyordum. Sese karşı yalan söyleyemez dedi. Ama söylediği kişi bab.. Biliyorum.. Üzgünüm evlat. diyerek lafımı kesti ve odadan çıkmak üzere arkasını döndü. O an ki düşüncelerim çekip komutanı vurmamı söylüyordu. Yoksa babamı avlatacaktı bana elimi silahıma attım ve kolumu biri tuttu.

    SAKIN dedi kısık bir sesle.. Sakın.. Amacın devlete hizmet. Duygularına değil çömez.. dedi kar maskeli adam. Komutan odadan çıkmıştı. Kar maskeli adamda arkasından gitti. Gözlerim boşluğa bakıyordu.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Kanka devam etsene la iyi gidiyo
      ···
   tümünü göster