/i/Tespit

  1. 1.
    +64 -629

    5.YUNANLAR



    Şüphesiz ki üstün helen ırkının bu listede olmaması hepimizi çok şaşırtırdı. Günümüz bilim dallarının ilk kurucusu insanlığa çağdaş olmayı öğreten millet.

    https://img-s1.onedio.com...172550a220d2d0faff84f.jpg

    4.ÇiNLiLER



    insanlık tarihinin en eski milletlerindendir. Kağıt, matbaa, barut, pusulayı ilk kullanan ve avrupa ile tanıştırarak bir devrime imza atan milllettir. Devletlere karşı üstün gelmenin barbarca yapılan savaşlardan ibaret olmadığını tüm dünyaya göstermişlerdir.

    http://i.milliyet.com.tr/...2/13/fft99_mf6617123.Jpeg

    3.ALMANLAR



    Bir milletin çok kısa bir sürede yeniden doğuşunu tüm dünyaya göstermişlerdir. Disiplin, çalışkanlık, zeka denince akla gelen millettir.

    http://belgoturk.tv/anasa...ds/2012/09/Almanlar-1.jpg

    2.ARAPLAR



    3 büyük dinin de kaynağı bu millettir. Kurduğu büyük devletler ile dünyaya zor veya kolay dinlerini kabul ettirmişlerdir. Antik Yunan eserlerinin bize ulaşmasını sağlayan bilim alanında da gelişmiş büyük bi millettir. Önemli orta çağ bilim adamları bu milletten çıkmıştır.

    http://img.timeturk.com/r...aplar-mudahale-edelim.jpg

    1.YAHUDiLER



    Nüfus olarak çok azda olsalar dünyanın gizli yöneticileridirler. Savaşların, ülkelerin kaderini bu millet belirler. Çoğu yönetimin arka kadrosunda bu millet vardır. Dünyaya dilediği şekilde yön verir. Büyük israil gibi küçük planları olduğunu sananlar vardır fakat bu millet o kadar küçük şeylerin peşinden gitmez. Toprak dediğin şeye sadece üçüncü dünya ülkeleri değer verir. Bu milletin amacı hayal edeceğinizden bile büyüktür.

    http://cdn1.yazete.com/st...ahudi-1439930-465x309.jpg

    edit: benim başlığım üzerinden prim kasma huur çocuğu. Benim verdiğim veriler ve argümanlar ile senin verdiğin saçmalıklar bir değil. Alakası yok. Objektif gerçek tarih öğrenmek istiyorsan öğretebilirim. Listeye bakarsan mal oğlu mal 2 tane dünya savaşı kazanan ingilizler Fransızlar gibi milletler dahi yok bak dünya savaşı diyorum. Boş yapma ilerle.
    ···
   tümünü göster