/i/Tespit

  1. 1.
    +135 -22
    bugün Esad rejimine bağlı askerlerin tsk'yı vurduğu haberi yayınlandı, tam da Türkiye Şangay Birliği'ne yakınlaştığı hatta ve hatta 2017 için başkanlık sözü aldığı zamanda neden Rus destekli Beşar Esad bizi vursun? Bu sadece Amerika'nın Türkiye'ye ayağını denk al uyarısıdır, geçen sene bugün rus uçağının vurulması da bizzat bizim doğu bloğuna yakınlaşmamıza engel olmak içindi, provakasyona gelmeyin, orta doğuda haklı biri varsa o da beşar esad'dır, birine kininizi kusmadan önce olayları geniş açıdan değerlendirin.

    edit: Rus uçağının düşürülmesi ile aynı güne denk gelmesi zaten olayın bir parçası , Amerika yaptı diyorsam ben yaptıım diyecek değil zaten adamlar, birkaç ay önce Amerikan uçakları Rus uçaklarının rengine boyanıyordu , ilgili görselleri biraz araştırarak bulabilirsiniz, ayrıca Amerika yaptı diyorsam Trump yaptı demiyorum, Amerikayı amerikan başkanları yönetmez, bunun derin devleti, hala güçlü hillary'si , rockfeller ı rotschild i var da var.

    25.11.16 14:18 edit:

    Suriye hava kuvvetlerinden yüksek bir yetkilide TSK'ya yapılan hava saldırısını Suriye'nin gerçekleştirmediğini açıkladı.
    ···
   tümünü göster