/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -2
    Dün siyasetten anlamayan ultraviyole zekalı arkadaşımız tutup şehit olan 4 askeri vuran tarafın rusya olduğunu falan sallamış. Bir düşünün ab ile bağlantınız kopma noktasında ve siz alternatif olarak rusyanın başını çektiği şanghay beşlisine başvurmayı dene ve onlarda olumlu baksınlar. Ayriyeten üye olmadığın halde sana ekonomi birimi başkanlığını versinler ama rusya türkiyeyi yıldönümde vursun. Olum siz niye sürekli 50 liralık alıyorsunuz kafa yapıyor amq azaltsanıza. Açıkçasını söylemek gerekirsede uçağı düşüren kahbe irandır. rusyayla Türkiyenin bu kadar iyi olmasına tahammül etmek istemiyor ve bir mezhep savaşının çıkmasına yana yana arzu duyuyor.
    Ayrıca zeka seviyesi yüksek arkadaş tutup burada paralelci veya hizmet eden puşt pilotları vatansever atatürkçü diye lanse etmiş ama gel gör ki bi gibtir git diyen arkadaşımız çıkmamış. Özel harekatı bombalayip bu ülkenin terörle en çok mücadele eden biriminden 50 yiğidi katleden vatansever (!)pilotlar neden tutuklanmış? Ülkesinde bir daha darbe görmek istemeyen yürekli insanları bombalayan vatansever (!) pilotlar neden tutuklandılar?
    Uludereyi hatırlayın beyler. 30 kaçakçıyı bombalayan pilotu hatırlayın. Uludere olayı bu ülkenin kırılma noktalarından biriydi. Muhsin Yazıcıoglunun helikopterini düşüren pilotu hatırlayın. Bu ülkede paralelci huur çocukları neler neler yaptılar. Rusyanin uçağını dusurmeyecekleri ne malum? O uçak düşürme olayı bile halen aciklanamadı. Herneyse demem o ki şu kodumun yerinde bi olay yazıyorsanız akla mantığa uygun şeyler yazın beyler. Zeka seviyeniz ilkokullu düzeyi olmasın. hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster