/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    öncelikle selamun aleyküm abilerim kardeşlerim. ben 12. sınıfa giden aranızdan biriyim. okulum altunizade haydarpaşa lisesi bilen bilir. neyse konuya geçeyim.

    okulun yanında bir koru var. validebağ korusu. koruya yakın tarafta banklarda oturuyoruz gırgır şamata. derken bir bağırma sesi geldi beyler. 60 70 yaşlarında bir amca koşarken yüzüstü yere düşmüş. etraftakiler de yanına koştular. adamı ters çevirdiler. başı kanamış adamcağızın. nefes alamıyo can çekişiyo. biz de öğretmenler odasına koşup biyoloji hocasını çağırdık müdür falan da geldi. biyolojici ambulans çağırın kalp krizi geçiriyo dedi. adamın kalbi durmuş nabız yok. kalp masajı yaptı hoca. bi yandan okul müdürü suni tenefüs yapıyo.

    inanırmısınız bilmem ama ambulansın gelmesi tamı tdıbına 40 dakika sürdü. ve okula en yakın hastane haydarpaşa numune hastanesi 10 dk uzaklıkta. biraz daha gecikseydi Allah korusun adam ölecekti kardeşlerim. daha önce böyle rezalet görmedim.

    son saatlere doğru ders biyolojiydi. amcanın durumunu hocaya sorduk. amcamızı yoğun bakıma almışlar. hayati tehlikesi devam ediyormuş. umarım benzeri bir daha yaşanmaz.
    ···
   tümünü göster