/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6
    Yazdıklarını hüzünlü hüzünlü okuyup, ablamızın yaşadıkları hafiften gözümde canlanır gibi oluyordu taa ki entrynin sonunda Atatürk lafını görene kadar.

    Bre huur çocukları Atatürk'ü her şeye alet etmek zorunda mısınız? Ne yani şimdi sen oraya o kelimeyi yazmasaydın biz Ablamızın Atatürk'ten üstün olduğunu mu düşünecektik?
    O kadar salak ve gerizekalısınız ki Atatürk mezarından kalkıp gelse, benim vatanı emanet ettiğim gençler bunlar mı? diye yüzünüze tükürecek ama siz Atatürk'ün izinden gitmek, emrettiklerini uygulamak yerine adını ağzınıza sakız edip, ulu orta her yerde çiğnemeyi kendinize hobi edinmişsiniz.
    Yazık, gerçekten yazık. Atatürk ve silah arkadaşlarının bu vatanı düşmandan kurtarmak için harcadığı emeklere; vatan uğruna canlarını veren şehitlerimize yazık!
    Ayrıca Atatürk'e en çok zararı veren de onu çok sevdiğinizi söyleyen sizlerden başkası değil, bu da böyle biline.


    Dipnot: Yazdıklarımı anlamadan, sırf Atatürk hakkında iki laf ettim diye eksileyecek, eksi yağmuruna tutacak gerizekalılar olacaktır; inanın zerre gibimde değiller. Onların eksilemesi benim yazdıklarımda haklı olduğumun ispatıdır, sağlıcakla kalın.

    ···
   tümünü göster