/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +15 -6
    Evet beyler bugun size çok ayar olduğum bir meseleyi anlaticam beni bilen bilir (yeniyim) uzatmadan konuya giriyim bugune kadar turkleri hep göçebe gostermeye çaliştilar oyle olmadiğimiz halde ve bunu bildikleri halde. 2.dunya savaşi yillarinda hindistandan çine uçuş yapan amerikan pilot devasa piramitler gördüğünü iddaa etmiş.

    Beyaz piramitler irili ufaklı yaklaşik 100 tanedir ve bu piramitler yaklaşik 300m boyunda ne demek bu biliyorsunuz değilmi misir piramitleri 190 küsür bişey sizin övündüğünüz yarrağinizin kaç kati bu biliyomusunuz ve misir piramitlerinden çok daha önce yapilmiş ve içinde mumyali cesetler var zaten bunlar kurgan onuda belirtiyim ve mumyalamada öyle kolay bişey deil ilim bilmek gerekiyor (yuksek derecede) ve en trajedik olanida bu yerin çinde olmasi ve çinin bu yerlere giriş izni vermemesi ve üstüne toprak atip ağaçlandirmasi tepe süsü vermesi. Eğer buralar çinin atalarinin olsaydı turist çekmek için taşlari teker teker cilalatip pekekent itinasıyla yabancilara sunarlardı.

    Beyler benim en çok zoruma giden tarihi baştan yazdiracak eserlerimiz var ama elimiz kolumuz bağlı ulan çinlilere soykırım yapmak istiyorum ama öldür öldür bitmez aq çocuklari neyse beyler benden bukadar (prim amaçli yapmiyorum ama şukumuda isterim).👍
    👎verirseniz sizinde aq
    #beyazpiramitleresahipçikalim
    ···
   tümünü göster