/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +24
    Sabah kalkıp şirkete geçtim. Normalde çok neşeli olmama rağmen şirketteki ketumluğumdan dolayı çoğu insan çekinirdi benden. Kimseye selam vermeden bindim asansöre. Yavşak Orhan.

    Anasını gibtiğimin çocuğu ilk gün beni stajyer zannedip kahve getirmemi istemişti benden, hiçbişey demeden odama geçmiştim. Özür dilerim efendim diye başlamıştı söze ibine. Güzelce azarını yedikten sonra çıktı odadan. O azar bağımlılık yaptı o günden sonra yavşak orhanda. 2-3 günde bir azarını yemeden rahat edemiyordu ama bugün uğraşamıcaktım. Gözlerinin içine bakıp indim asansörden oda anlamış olacak ki hiç bulaşmadı bana.

    Rutin şekilde işlerimi halletmeye çalışırken güvenlik aradı misafiriniz Nur Hanım geldi diye. Ajandamı kontrol ettim öyle birini beklemiyordum. Güvenliğe sordum, randevusu yokmuş. Yolla gitsin dedim. Eğer görüşmezseniz pişman olacakmışsınız dedi güvenlik, doğru olanı yapmazsan bu hayatta bedelini ödersin. Benim hayatımın bedeli ödenmişti, kimseye eyvallahım yoktu. Gönder dedim tekrar kapattım telefonu sertçe.

    Tam sigaramı yaktım telefona bir mms geldi. Pişman olursun yazıyordu fotoğrafta. Ve gelen kişi bizim bal dudaklı hatundu.
    ···
   tümünü göster