/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6 -1
    iç Anadolu'nun şehirlerinden birinde fen lisesi okudum ve sizin o inek dediğiniz insanları çok yakından tanıdım. Kendimle ilgili bir şey anlatmayacağım çünkü istemesem de taraflı olabilirim.

    Anlatacaklarım tamamen teog öncesi dönemle liseye geçen kişiler içindir aq teog çıktı kalite bozuldu. Önceden 48 kişi alırdı bizim okul 1 döneme, şimdi 120 kişi alıyor anlayın işte buradan. Maddeler halinde yazacağım size anlayın halimizi:

    • Sizin o inek dediğiniz insanların sadece %20si inek oluyor, geri kalanı zeki olduğu için fen lisesi kazanıyor. Zeki olan insanları kıskanıp çamur atmaya çalışmayın. Herkes sizin gibi salak olmak zorunda değil.

    • Sizin caddede okul formasını görüp "mööğğğ ahuvahau" dediğiniz o çocuklar da insan be dıbınakoyim. Üzülüyorlar siz onlara hayvan muamelesi yapınca. Genelde pısırık çocuklar olduğundan ses edemiyorlar da. Yapmayın lütfen (teog bebesine her şey mübahtır)

    • Sizin o dersten kafasını kaldırmayan, inek dediğiniz çocukların çoğu yazılıya son 2-3 gün çalışıyor. Öyle her gün saatlerce dersin başında oturan kişi sayısı sıfır. Üniversite sınavında ilk1000'e giren bile ilk 3 sene günde saatlerce çalışmıyor beyler, bilmeden konuşmayın.

    • O inek çocukların da duyguları var be dıbınakoyim. Biz de aşık olduk, reddedildik. Bizim de babamız karnemize kızdı yeri geldi harçlıktan kesti yazılılar kötü diye. Babalarımız da sizin gibi dıbınakoyim evde de inek muamelesi görüyoruz. Üzülüyoruz be beyler.

    • Sınav senesi geldiğinde herkes sizden efso sonuçlar bekliyor, yapamayınca da insan değilmişsiniz gibi davranıyorlar size. Yapamamak dediğim de 37k ama bize göre kötü aq işte herkesin hedefi aynı olmuyo.

    • Çoğumuz sizlerden zeki ama yine çoğumuz sizlerden salak oluyor, bunu kabul ediyorum. Teog ile bu oran baya arttı aq salak olmayan çocuk yok fen liselerinde. Ama şöyle bir durum var ki yarın o salak çocuklar doktor, mühendis vb. olduklarında sizler o salakların emrinde çalışacaksınız. Buna ben de gerçekten üzülüyorum.

    • Biz de okul tuvaletinde sigara içtik be beyler. 20 yıllık okul tarihinde ilk içen benim hatta. Bizden öncekiler korkak çıkmış, biz 3-5 kişi okulun bahçesinde bile içerdik, nöbetçi hocaya yakalanmamak için kabul etmeseniz de sizden üstün olan zekamızı kullanırdık. Hiç yakalanmadık.

    * Son olarak sizden bir ricam olacak, kimseyi kabuğuna göre yargılamayın. Bu her kişi ve her şart için geçerli. Ramiz dayının da dediği gibi Bilemem kardeş, meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemem

    Biliyorum bana sövmeli entry girecek bazılarınız okumadan, bazıları okusa da sövecek. Eyvallah beyler. Hayvan gibi eksileyeceksiniz belki de ama canınız sağolsun ne diyim ki... Derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.

    Fizik hocamın bir lafı vardır: ışık hızının karesini almıyor muyduk dıbınakoyim

    Saygılar... (bkz: persembertesi)
    ···
   tümünü göster