/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +7
    Arabayı teslim aldık, günlük kiralık için ruhsat işini va hallettik, binayı kiraladık, eşyaları falan yerleştirdik derken artık bi işim de vardı. Köşede yine hatrı sayılır bi param kalmıştı. Binanın ve evim 1 yıllım kirasını vermiştim peşin para. Buraktan başka kimsede numaram da yoktu. Bi tane hat aldım buraka diğer hat özel hattın olsun dedim.

    Bu arada kiraladığımız bina 5 katlı 11 daireli bi yerdi. Zemin kata burakı yerleştirdim hem ofis hem ev gibi kullan dedim. 10 tane günlük kiralık dairem vardı yani. Güzel para getireceğine adım gibi emindim.

    Biraz daha öyle boş boş takıldım bütün işler buraktaydı. Bir gün kapının sesine uyandım, karşımda postacı mahkeme evrağı vardı. 45 gün sonra bi duruşmam vardı. Babamın beni satması aklıma gelmişti, sinirlerim tavan yapmış bu işten sıyrılmam gerekiyordu.

    Herkesle bağımı koparmıştım tanıdığım kimse de yoktu amk. Biraz çevre yapmam gerektiğini düşündüm kütahyada. Bunun en güzel yolu hergün aynı mekanlara gitmektir kardeşlerim aklınızda bulunsun. 4 gün falan aynı yerde kahvaltı yapıp aynı yerlerde takılıyordum.
    ···
   tümünü göster