/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +1 -1
    ÜST NOT:Beyler lütfen okuyun. Atatürk'ü sevin ya da sevmeyin ama lütfen okuyun.Bu ideoloji meselesi değildir.

    Beyler biliyorsunuz bu gibik evlilik programları üredikçe ürüyor. Direk olaya geçeyim. Evlilik programında gelin adayı olan bir mahlukat (buna kadın falan denmez amk) periscope'tan Atatürk'e hakaret ediyor.Bu gelin adayının katıldığı evlilik progrdıbının sunucusunun da kim olabileceğini az çok bilirsiniz. Programın sunucusu olan şahıs (adını anarsam silik yerim) geçen yıl şehit haberlerinin yoğun olduğu günlerde program yapmaya devam etmiş bununla da kalmamış göbek atmaya falan bile rahatça izin vermiş bir sunucuydu. Neyse beyler bu sunucu şahısın programındaki gelin adaylarından biri program dışında da olsa periscope'ta Atatürk için “O zaman sizin Atanız da ölüsüyle işgal ettiği 780 bin metrekarelik Anıtkabir’i boşaltıp normal bir mezara dönsün. Var mısınız? Bu da size kapak olsun” ifadelerini kullanıyor.

    Ardından da "Ben vatanıma milletimi bayrağıma bağlı bir insanım, evet ben AKP'liyim AKP'yi de çok seviyorum bu Atatürk düşmanı olduğum anldıbına gelmez. Atatürk olmasaydı Türkiye Cumhuriyeti olmazdı." ifadesini kullanıyor.Öncelikle bir üstteki paragrafta bulunan, Atatürk'e hakaret içeren ifadeleri kullanmış bir kişi "Atatürk'ü seviyorum yine de... " diyemez.Şimdi burada iki ihtimal var.Ya:

    1)Bu şahıs AKPli ve bir Atatürk düşmanı. içinden gelenleri söyledi.

    2)Ya da bu şahıs AKP'yi de Atatürk'ü de sevmiyor ve (gurbetçilerin bazılarında vatan hainliği olasılığı yüksek oluyor.) tamamiyle zaten kriz içerisinde olan bir ülkeyi milli değerleri ve ideolojileri üzerinden vurmaya çalışan bir nevi ajan.

    ikinci ihtimal kuvvetli olabilir fakat bilemem.Öncelikle ben AKP'den hoşnut olmayan, Atatürkçü ve Milliyetçi bir insanım. Fakat bu olay belki de bir provakasyon. Beyler ülke tak çukuru içerisinde resmen.Ve bizi halk olarak ideolojik, milli ve dini değerlerimiz üzerinden provake ederek tahrik etmeye, yıpratmaya çalışıyorlar. inşallah,ülkemiz bu sıkıntıları atlatır, halkımız akıllanır. Selametle...
    ···
   tümünü göster