/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +4
    BAĞ BENiM BELLETiRiM AM BENiM ELLETiRiM: (d)-Cinsel açıdan canının istediği kimse ile birlikte olacağını anlatmak için kullanılır

    BAYRAM GEÇTiKTEN SONRA KINAYI GÖTÜNE YAKMAK: (d)-(o.k)-Yapılmasını yapılması gerektiği zamanda yerine getirmemek veya"iş işten geçti"anlamında hakaret yollu söylenir.

    BEHÇET KAN AĞLIYOR: (d)-Regl olmak, kadınların aylık kanaması.

    BEKARA AM VERME EVLENiNCE UNUTUR: (d)-Bekarlarla cinsel ilişki kurmanın risklerini anlatmak için kullanılır. & Vefasızlığı anlatmak için söylenir.

    Bi takTAN ANLAMAZ HELAYA GARDiYAN YAZILIR: (d)-(o.k)-Bilmediği konularda yetkili olmak isteyen kimselerle alay etmek için kullanılır.

    BiKiNiYi ALDIRMAK: (d)-Cinsel organ ağdası yaptırmak. "Benim seyahate çıkmadan önce bikiniyi aldırmam lazım. Böyle Belgrad ormanı gibi yola çıkamam.

    BiNBAŞI: (i)-Cinsel açıdan performansı yüksek erkek. "Benimki bu işin binbaşısıdır şekerim, onun üstüne tanımıyorum. "

    BiR DONU VAR KIRMIZI KAH ANASI GiYER KAH KIZI: (d)-Aynı çevre ve aileden olan kadınların aynı fikri savunduğunu anlatmak için söylenir. & iki akraba kadının aynı gardırobu kullandığını anlatmak için kullanılır.

    BiR GÖTÜ BiR gibE YÜKLEMEK: (d)-Erkeğin her şeyi, her sorununun çözümünü cinsel ilişki gücünden beklemesi halinde alay yollu olarak söylenir.

    NE ARAR UYUZ TiLKiDE KILLI TAŞAK: (d) - Bir kimsenin cesaretsiz olduğunu belirtmek için hakaret yollu olarak söylenir

    NERDE SELANiK NERDE RABiŞiN AMCIĞI: (d) - ilgisiz, birbiriyle alakasız konuları ve saçma durumları anlatmak için alay yollu olarak söylenir.

    VER AMINI ELLERE, SÜRT GÖTÜNÜ YERLERE: (d) - Kendine çok gerekli bir şeyi başkasına vererek zor durumda kalan kişilerle alay etmek için söylenir.

    YAN YATAN DA YER BiR LOKMA EKMEK, GÖTÜNÜ YIRTAN DA YER BiR LOKMA EKMEK: (d) -"Maksat hayatını sürdürmekse çok çabalamak gerekmez"anlamında söylenir

    YANSIN BALMUMU YANSIN ALACAKLI GÖTÜMÜ ALSIN: (d) - (o.k) - Borcunu ödemeyeceğini anlatmak için söylenir

    YÜZÜ YUMUŞAĞIN DONU DAiM ISLAK OLUR: (d) - Cinsel taleplere karşı direnmeyi bilmeyenlerin halini anlatmak için söylenir. & "Hayır"demesini bilmeyenlerin sürekli kullanılacağını anlatmak için kullanılır.

    Daha neler neler var http://ikra4.tripod.com/kadinargo/a.html
    ···
   tümünü göster