/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Beni bilen bilir, 23 yaşında sarışın mavi gözlü 1 85 boylarında... Aslında siyah saçlı kahverengi gözlü 1 70 göbekli klagib türk erkeğiyim. 12 yaşımdan beri ismet ustanın yanında araba tamir ederim sanayide. Olay da tam bu yaşlarda başıma geldi. Babam okumayacağımı görmüş ve ekmek parası kazanmam için beni sanayide işe sokmuştu.

    Yaklaşık 3 ay boyunca çalışmış, aldığım parayı babam yemişti. Canım çok sıkılıyordu. Bir şekilde intikamımı almam gerekiyordu. ismet ustanın yanında durmaktan da gına gelmişti. O gün bir plan kurdum ve babamdan intikamımı alacaktım. Babamın arabasını sanayiye getirdim. Babam o arada sıçmakla uğraşıyordu. Zaten iş yeriyle sanayi arası 15dk. Ustanın yanına gelip, ismet usta arabanın motorunda sorun varmış sahibi az önce geldi çok acil bir işi olduğu için direk gitti akşama gelcekmiş dedim. Usta telefon filan bırakmadı mı dedi. Ben de heralde aceleden unuttu dedim.

    Ve işte intikamım alınıyordu. Usta sorunu bulmak için tüm motor bloğunu aşağıya indirmişti. Ve hala bir şey bulamıyordu. Babam arabanın olmadığını farketmiş ve polisi aramıştı.

    heyecan dolu haftadan sonra babamdan 12 yıldır yemediğim dayağı toplu yemiştim. Ama yinede değerdi. Gelenek bozulmasın. Bu da böyle bi anım.
    ···
   tümünü göster