/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
https://www.facebook.com/Make2017Different/videos/
  1. 1.
    0
    Yamaha gitarın düzenlemiş olduğu bir yarışmaya sözlükten bir panpamız ilkzencigayharunabey katılmış bulunuyor. Yarışmaya katılan herkes 2-3 dakikalık bir kayıt yapıyor ve bu kayıtlardan hangisi Facebook üzerinde en yüksek beğeniyi alırsa yarışmayı da o kazanıyor. Kendisi çok yetenekli bir panpamızdır ve normal şartlar altında bu yarışmada yeteneğe göre puan verilseydi, bizim yardımımız olmadan da her türlü kazanırdı ama maalesef bütün olay en yüksek beğeniyi almaktan geçiyor.

    Panpamızın ismi Kıvanç ve şu an en son yüklenen video onunki. Kazanmak için sizin desteğiniz gerçekten çok önemli. Tek yapmanız gereken aşağıdaki linke gitmek ve "beğen" tuşuna basmak. Oylama Facebook üzerinden yapıldığı için hiç bir üyelik almanıza da gerek yok.

    Bütün videoları bu linkten bulabilirsiniz:

    https://www.facebook.com/Make2017Different/videos/

    Bu da panpamızın videosu:

    https://www.facebook.com/...t/videos/442213775902792/

    işin en acı kısmı da gitar çalmayı dahi bilmeyen bir dallama 900 küsür oy almış. Bunu görünce acayip ayar oldum. Belli ki bunlar oylamayı gibertmeye kalkmış ama sadece 900 küsür oy alabilmişler. Şunlara oylama nasıl gibertilir onu öğretelim, inci Sözlüğün gücünü gösterelim ve panpamız bu yarışmayı kazansın. Daha önce nice oylamalar gibertildi, bundan daha imkansız şeyleri başardık. Bence bunu her türlü başarabiliriz.

    Şimdiden hepinize teşekkür ediyoruz.
    ···
   tümünü göster