/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +39 -3
    Sözlüğün kötü yönetilmesi ve moderatörlerin gereksiz esprilerine asker daha fazla dayanamamış ve yönetime el konulmuştur. Bugünden itibaren askeri vesayete geçilmiştir. Yasalara harfiyen uyulması milletimizin bekası için çok mühimdir.

    1-) Serkan inci adlı şahsa jöle kullanımı yasaklanacaktır. Kendisine yurt içine giriş yasağı konulmuş olup görüldüğü yerde tecavüz edilme emri verilmiştir. Görüp tecavüz edenlere ve bu tecavüzünü ıspatlayan vatandaşlarımıza 1 milyon dolara kadar ödül verilecektir.

    2-) Okati'nin eşeklerle ilgili fantazileri ikinci bir emre kadar durdurulmuştur. Ayrıca içinde "Halk" geçen bir cümle kurması engellenmiştir.

    3-) Namık'ın bir daha "Namık bu başlığa gelirse" ile başlayan başlıkların altına yorum atması engellenmiştir. Ayrıca Namık inci sözlük çaycılığına terfi ettirilmiştir.

    4-) Orginal Behlül'ün arkadan vurdurması ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

    5-) hayvangibiyim'in youtube'a girişi ve içerik paylaşması ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

    6-)Ferrarisini satan muallak'ye para kazanması için e5 te alan ayrılacak ve saatliği 10 tl den çalıştırılacaktır. Parası kendisine bırakılmayıp bankada devlet desteği ile biriktirilip kendisine emekliliğinde tekrar son model Ferrari alınacaktır.

    7-) inci ya rakos'un adı değiştirilip inciyarakos yapılacaktır. Kendisi inci sözlük yunanistan baş yannanlığına terfi ettirilmiştir.

    8-) Mal Adam'ın beynindeki hücreler korumaya alınarak geri kalan hayatına bitkisel hayatta devam etmesi sağlanacaktır.

    9-) The Net gibi liselilerin sözlükle ilişiği kesilmiştir.

    10-) Geri kalan sözlük yönetimi görevine eskisi gibi devam edecektir.

    11-) Sözlük tekrardan küfürlü nicklere açık hale getirilmiştir.

    12-) Gececi tayfa tekrardan yükseltilmiş ve hak ettiği yere tekrar ulaştırılmıştır.

    Vatana millete hayırlı olsun.

    Edit : kampanya başlatıyorum (bkz: küfürlü nickler geri gelsin) isteyeni yazarım. 100 + kişi olursa dikkate alacaktır bu yöneticiler inanıyorum.
    ···
   tümünü göster