/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +4 -3
    kardeş sen napıyorsun? tabiri uygunsa cin olmadan adam çarpmaya kalkmışsın. ilminin yeterli olmadığı belli yazıdan. buna rağmen derinlere acılmışsin. tam incelemedim ama, yanlış şeyler var içinde. bi kere, nüzulü isa as hadisleri mutevatirdir. sen demişsin ki güvenilir kaynaklarda yok. kafasını karıştırıp da uçuruma sürüklenmesine sebep olma insanların. en sahih hadis kaynaklarında geçer ve yanılmıyorsam 30 u bulur genel olarak hadisler isa as 'ın nüzulü hakkında. ve de mütevatir olmuştur. mütevatir hadisleri inkar da küfürdür. dinden çıkartır insanı. yine, mehdi as 'ın geleceği de hadislerle sabittir... tam, detaylı incelemedim listeyi ama şimdilik bunlar çarptı gözüme. belki editlerim sonra. kardeş, bilmediğin ya da ilminin yeterli olmadığı yerler hakkında konuşma. sen de, ben de, herkeste. hepsi çıkacak çünkü bunların önümüze. ki, sen bunu belki de 100 binlerce kişiye hitap ederek yapıyosun, yapma bunu.
    ···
    1. 1.
      0
      Kur'an şüphesiz ekgibsiz ve apaçıktır. Bu kendi içinde de vurgulanır. Peki hâşâ Allah, Mehdi'yi bilmiyor muydu da Kur'an'da yazmıyor?
      ···
    2. 2.
      0
      Kuranda yoksa yoktur o kadar. Mehdi deccal hepsi yalan uydurma hz isa gelmeyecek. Peygamberler geleceği bilemez nasıl olur da geleceğe yönelik konuşabiliyor???
      ···
    3. 3.
      0
      peygamber kendisi gaybi bilemez elbette. ama ALLAH dilerse bildirir. bunun için ali imran 179 ve cinn 26-27 ye bak. çok şey yazasim var da kırıcı olmak istemiyorum. ALLAH 15 ten fazla ayette resule uyun, itaaat edin der. eyy hadis inkarcisi ahmaklar!! bu ayetler hakkında ne dersiniz??
      ···
    4. 4.
      0
      ki isa as hadisleri mütevatirdir. inkar edeni ALLAH korusun dinden çıkarmaya kadar zütürür. kardeş, istersen özele gel. sana hadislerin hak olduğunu açıklayım. ha, uydurma hadis yok mu, var elbette. ama özellikle isa as hadisleri buhari, müslim gibi ennn sahih kaynaklarda geçer.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster