/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Interrail Türkiye grubunu hepiniz bilirsiniz. Ortalama 2-3 binlik bir grupken meraktan ne yapıyor bu adamlar diyerek katılmıştım. Şimdi çok daha büyüdü. Hatta bir kaç tane yan grubu oluştu. Onlardan biri de GoyGoyRail grubu.

    Buraya kadar girizgah yaptıktan sonra sadede geleyim. Son günlerde burada da trende taşınan Ufo trollünün başlatıcısı bu adamlar. Hiç alakasız bir şekilde bambaşka bir amaç uğruna toplanılan böylece kurulan bir grupta hem de. Peki tanıdık geldi mi bu durum size?

    Ben kendimi eskilerden görmem, sözlüğe benim dahil olmam da çok geç oldu. Ama o zamanlar bilen bilir alımlar kapalıydı. Ya gece vakti denk gelirse üye olabilirdin ya da bir anlık ilham gelip kontrol etmen sonrası üye olabilirdin. Zaten nickime dikkat edin saçma sapan bir nick, evet hiç bir anlamı yok. Çünkü o anlık telaşla ne yazdığımın önemi yoktu bir nick olsun yeterdi ve random yazmıştım. Toparlıyorum,

    Şimdi bakıyorum da yıllardır inci ailesine tescillenmiş troller, gibertmeler, sazan.avi'ler bugün bambaşka gruplarda da dönmeye farklı isimler altında yapılmaya başlamış.

    Burdan sözlüğün bu kadar çocuk dolmasına sebep olan Serkan'a, yaşından başından utanmayıp imçiçiyim ben diye sağda solda vandetta maskeleriyle gezen huur çocuklarına, bir babanın ölümünü troll zannedip böyle önemli bir konuyla prim yapmaya çalışan bin kurularına, sorumluluklarını yeterince yerine getirmeyip sözlüğü boş başlıklarla dolduran gelmiş geçmiş bütün moderatörlere sormak istiyorum.

    Artık yetmez mi?

    özet: böyle bir başlıkta dahi özet arayan huur çocuklarının anasını gibeyim dedim. Okuyun görürsünüz.
    ···
   tümünü göster