/i/Tespit

  1. 1.
    +120 -25
    Nasıl Kaçılacağını yazıcam. Malum ülkemiz 4 bir yandan tehlike altında sizde savaş anında keskin nişancı tarafından öldürülmek istemiyorsanız okuyun belki de hayatınız kurtulacak.

    1.Eğer olduğunuz yerde bir keskin nişancı haberi aldıysanız öncelikle yapacağınız iş bir sığınak bulmak.
    ---
    2. Eğer mümkünse keskin nişancının nerede olduğunu bulun. Tabiki savunmasız olduğun yerde ve açık alanda bunu deneme yoksa Bom!
    ---
    3.(Eğer mümkünse) her tarafı kapalı bir alana koşun. Sizi keskin nişancının her türlü saldırısından koruyacaktır.
    ---
    4.Eğer yanınızda bir şapka varsa, onu bir sopanın ucuna takın ve olduğun yerde sopayı keskin nişancının görebileceği şekilde uzatın. Kurşun şapkaya isabet ederse, mantıken keskin nişancı hala orada senin güvenli bir yere gitmeni bekliyordur.
    ---
    5.Artık daha fazla beklemek yok, çünkü keskin nişancılar böyle durumlara hakim, profesyonellerdir. Sabırla senin saatlerce belki günlerce çıkmanı beklerler.
    ---
    6.Eğer oradan çıkıp, güvenli bir yere gitmiyorsan ani bir çıkış yapıp depar atmanız lazım. Kafanızı sakın çıkartmayın yoksa o hareket sizi ele verecektir.
    ---
    7.Mümkün olduğunca en çılgın, saçma sapan, hızlı bir şekilde kaçın ve sık sık gizlenin. Bu keskin nişancının kafasını karıştıracaktır ve sizi yakalıp, vurmak gibide bir şansı olamayacaktır.
    ---
    8.Sadece koşmaya ve saklanmaya devam edin.
    ···
   tümünü göster