/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +5
    2005 te yazlıkta bir pekekent tanıştırdı bu oyunla beni abyys da cave leech kesiyodu z1 z1 z1 yaptırırdı bana da.
    Şu oyun 10 yılımı aldı amk 500k görevi vardı onu yapardım o parayı tak edince yeni char açardım.Gb almak için 5km yol yürürdüm gb satılan net kafeye giderdim. Gecenin yağmurunda gb almaya gitmisligim var.
    Bildigin eziktim ama mutluydum şu oyunun her dönemini gördüm her maliyetten charım oldu.0 tl den tut 20 bin tl ye kadar.En son titanda bıraktım ama gecenin 5 inde sobayı yakıp attla beklemek kadar güzeli yoktu.O kadar saglam charlarla oynamamış olsam da 2006 yilina geri dönsem keşke en güzeli eziklik dönemleriydi. Raptorlara zoom yaptigimiz dönemlerdi.Msn koxp kurdugumuz tbl ile seri cs partlerine girip dts golemlerde kastigimiz gunlerdi.
    Piana ve brethe girmicem bile 2005 te oyunu görmüş biri olarak ben bile bilmiyorum.En eski moradonu özledim lan. Oyunun en güçlu canavarini glyondpot sanmayi özledim. Oyunda cz nin varligini 1 yıl sonra öğrendim lan eziklik budur işte oyunda o kadar öğrenilcek şey var ki %5 ini bile bilmiyorduk.1 yıldır da oynamıyorum artık oyundan almadığım tat kalmadı ama en tatlısı eziklik dönemleriydi...
    ···
    1. 1.
      +1
      Çoğu oyunda en iyi dönemler eziklik, yeni başladığımız, oyunla ilgili birşeyleri keşfedip heycanlandığımız zamanlardır be panpa, Knight oynamadım ama metin2 'yi yıllarca oynadım. ilk 2. köye gidişim, soydurduğum hesaplar ahh ulan ah. 3 ayda 15lwl 'e kadar kasmıştım, şimdi 2 ayda 85-90 lwl yapıyorum. Ama o zevki vermiyor be panpa.
      ···
   tümünü göster