1. 726.
    -1
    sinirinden destan yazan huur çocuğu. Kudur dıbına kodumun veledi. Başbakanlık Atatürk araştırmaları kurumunun sitesine bile yalan diyorsun. Ulan zütveren enik. Ben cemevine filan gitmem. Aleviliği de inanç bazında savunmuyorum dıbına kodumun salağı , adamların aile yapısına küfür ediyorsunuz, kültürlerine küfür ediyorsunuz. Aleviler caferi mezhebindendir. Ben burada caferiliği savunmadım hiçbir zaman. Ama Alevi kültürü Türkmen kültürüdür inanç dışında bu kültürü savunmuşumdur ama sen anlamazsın. Hala genelleme yapıp duruyorsun. Cami patlatırsın da esad da bilmem ne . izmir'in rum dönmesi huur çocuğu seni. Atatrük alevileri övüyor mu dedim ben o konuşmasında? Açık açık adam Osmanlıya ve saraya ve padişahlara hain demiştir. Hala gelmişsin osmanlı mastürbasyonu yapıyorsun huur analı.
    Ulan dıbını ızdırabını gibtiğimin köpeği SANA DiYORUM Ki BiR TANE ENTRY'MDE SÜNNiLERE SÖVDÜĞÜMÜ GÖSTER. gibE gibE OKUDUN YAZDIKLARIMI KUDURMANDAN BELLi huur ANALI. SENiN MOD OLDUĞUN SÖZLÜĞÜ gibEYiM huur ANALI. DAHA DA YAZIP DURMA ANANIN KILLI AMCIĞINA GERi SOKARIM SENi ASOSYAL huur ÇOCUĞU. ESAD'IN AMINA KOYAYIM NEREDE ÖNDERiM DEMiŞiM? ULAN SEN NE YALANCI NE ŞEREFSiZ BiR huur ÇOCUĞU ÇIKTIN LAN?

    Mezhebine saygın olsa Ateist olmazsın demiş bir de dıbına koduğumun salağı. Seni doğuran ananın dıbına koyayım. Sil ulan hesabımı mod değil misin zütveren huur çocuğu? Ben yurtdışında yaşıyorum ve gemi kaptanıyım amcık ağızlı, senin belgeselde görmediğin ülkeleri gördüm. Ne mezhepçiliği yapıcam dıbına kodumun salağı, benim bütün arkadaş çevrem sünni. Sen burada ergenlerle gönül eğlendirip elin gibinde gezersin ancak. huur analı seni. izmirin rum bozması. sil ulan hesabımı sözlüğünüze gireni gibsinler.

    Oğlum bak daha cevap yazmayacağım söyle o huur çocuğu mod kankilerine hesabımı silsinler. Liseli ergen faşist sürüsü. Sabah akşam eli gibinde gezen huur evlatları.
    ···
   tümünü göster