/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -2
    panpa rte kelimelerini çok seçerek konuşuyor. sen döndü sanıyor olabilirsin fakat kelime oyunu çok yapıyor kendisi (gerçi pek kelime oyunu denemez, dikkatli dinlersen daha iyi anlarsın).

    fırat kalkanı dediği gibi terör karşıtı, güneydoğu sınırımızdaki terör koridorunu yıkmak amaçlı. fakat farklı bir operasyon ile esadı hedef alıyor olabilir.
    ···
    1. 1.
      +1
      ya bi git amk... dün yaptığı açıklamanın takunu temizlemek için MGK ve cb danışmanları seferber oldu resmen açıklama yapıp durdular "onu kastedmedi" falan diye... çok dikkatli seçiyormuş , laf
      ···
      1. 1.
        0
        kendisiyle çelişmiyor demiyorum panpa. fakat bu tip konuşmaları iyi dinlersen anlarsın. sana kimseyi kötülemiyor veya savunmuyor, sadece fark ettiğim bir şeyi söylüyorum.

        kendisiyle çelişmek derken durup dururken bugün a yarın b diyor demiyorum. eğer a dediği zaman tepki alırsa b'ye döndürüyor, fakat durup dururken yapmıyor. etki-tepki meselesi.
        ···
    2. 2.
      0
      benim kızdığım olay zaten şu... dün dexer , esadı indirmek için girdik dedi , rusya tepki verdi ve dexer R yaptı... ama dexer " dünyaya meydan okuyor , kafiri tokatlıyor " gibi şeyler yazılıp çiziliyor bunca şeyden sonra... kızdığım nokta bu
      ···
   tümünü göster