/i/Devlet

  1. 1.
    +26 -5
    Hukumetı nerden elestırsem dıye dusunurken beynı yanmıs malın.

    Bak sımdı ac su kulaklarını dınle comar herıf;

    Altay tankları bu sene serı uretıme gectı age of oynamıyoruz oyle 1 gecede 20 tabk uretemezsın o tanklar uretıldıkten sonra kac testten gecıyor 1 sene sahaya surulmuyo o kadar kolay degıl.

    Atak helıkopterıne gelırsen sahada suan 17 tane var cahıl cuhella konusma.

    Sılahlara degıncek olursak hala ordu g3 kullanıyot demıssın g3 felan kullanmıyor sen g3 sanıyorsun o gordugun sılahların cogu hk33 tur senın cahıl gozlerın bunu ayırt edemez bak bakım ayırt edebılcenmı

    http://www.imgim.com/screenshot_20161201-223015.png

    (Hk serısını komando bırlıklerı ve erler kullanır. G3 tabıkıde var ama sahaya surulmuyor daha cok nızamıyedekı askerın elınde depoda felan )

    Gır bak bakım ınstagramdan ozel kuvvetler felan yaz bulursun ıkı uc sayfa orda doguda savasan yıgıtlerın fotograflarını ac polıslerın askerlerın elınde mp76 ları bora12 lerı gorursun ,ac haberlerı ıhaları akreplerı gorursun sahada kullanılmıyo dıyon ya al sana ıspat!

    Suda su goturmez gercektırkı turkıye sılahlanma konusunda son 10 yılda zırvesını yaptı buna ornek vercek olursam

    Koral-hava savunma sıstemı
    Kırpı akrep -zırhlı araclar
    Atak helıkopterı
    Altay tankı
    Bora12 keskın nısamcı tufegı
    IHA lar
    Mpt76
    2020 de ıkı ucak gemısı (arastır)
    2020 de f35 ler (abd ıle ortak yapılıyor)

    Ulan sen nerden bılcen 15 sene evvel posetten jıple askeler devreyı gezıyodu amk 1940 model jıplerle o donemlerde soyle babana anlatır.

    Surıyedekı tanklara degıncek olursak o tanklar modernıze edılmıs tanklardır 40 yıl evvelkı hallerıyle kullanılmıyor kafanı yorma sımdı gıt sutunu ıc uyu
    ···
   tümünü göster