/i/Devlet

  1. 1.
    -1
    kuklacılıktan çıkacağız panpa.her seçimde iktidar değişmese dahi onlarca sıkıntı oluyor ülkemizde. dolar,euro zirve yapıyor ülkenin tüm sistemleri değişiyor. fakat bak amerikada bir seçim oldu bizim gibi bozuldular mı? sadece ilk gün biraz protesto edip sustular.CIA,FBI Pentagonda bir değişme oldu mu?olmadı çünkü adamlar kendisini yönetiyor. fakat ülkemizde akpnin yaptığı herşeye muhalif kesilme çabası var,biz bu algıyı kaldırmak istiyoruz. Başkanlık doğrultusunda eğitim sistemi ve MiTin yetkilerini, derin yapısını güçlendirmek istiyoruz. mevcut seçimlerde koalisyon dışında hükümet seçilemezken başkanlıkta isteyen kişiler hükümete gelebiliyor.ve halk açısından ise bunların hiçbir önemi yok son 3 yıldır zaten büyük bir baskı altında kalan ülkemizde parlamenter sistemde de başkanlıkta da Akp seçilecek zaten. bunun ne önemi var ki?bir kerecik olsun farklılaşmaya çalışın ya
    ···
    1. 1.
      +1
      Çok hızlı gidiyorsun hız felakettir.
      Şu seçim ile ekonomi bozulmasını bir kenara bırak önce. Erdoğan değil miydi 400 vekil olmazsa kaos olur diyen. Binali Yıldırım değil mi başkanlık olmazsa ülke bölünür diyen. Ve şimdi dolar euro tüm zamanların rekorunu kırıyor tek parti hükümeti ile.
      Eğitimi düzenlemek için hükümetin önünde hiçbir engel yok ancak her yıl düzen ile oynuyorlar ve kurcaladikca bozuyorlar.
      Yine son 15 yılda yapılanan feto nasıl girdi mit, emniyet ve tsk kadrolarına. Yeni gelen başkan da kendi adamlarına vermeyecek mi yetkiyi.

      Son olarak 3 yıldır ülkeyi kaos olur, bölünür, kriz olyr diye baskı altına alan bir tek parti hükümeti var peki neden bu baskı
      ···
   tümünü göster