/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    Abi diyicem yas itibariyle, simdi soyler misin abi. Su anki durumu halki gibmeden atlatabilecek bi yonetim kurulabilir miydi bu ulkede.
    Bende ticaretle uğraşıyorum, sucladigimi dusunme. Bizler 3. Dunya ulkesiyiz, krizde calisabilmek zorundayiz. Babamiz, dedemiz hep gibayet etti. Ben ve sen etmeyelim. Duzelecek bir sistem yok ortada cunku!
    ···
    1. 1.
      0
      Mesele isi bu noktaya getirmemek.. su saatten sonra hasa Ataturk mezarindan kalksa yapacak birseyimiz kalmadi..
      - teroristle barisma dediler sonra hata yaptik
      - fetullah fetullah dediler sonra hata yaptik
      - muttefik abd dediler sonra hata yaptik
      - rusyaya pista koyduk dediler sonra bir ozur yine sak sak
      - su an ulkede satilmayan ne kaldi bir soyler misin ? Adamlar isi birakiyor 1 sene aylik 1000 tl issizlik maasi veriyorsun.. sirf su parayi alip 1 yil yatarim diyen 10larca adam tanidim.. cidden hak edip alan %5 tir.. su an herkese bir sekilde para dagitiliyor hakkindan fazla fazla bunlarin yuku nerden mi geliyor ? Tabi ki calisan ureten kesimin sirtindan
      . Devlet oy alacagi asalaklari benim cebimden besliyor.. gercekten hak edene verilsin gikim cikmaz ama bu isler tamamen cikara ranta donmus..
      ···
    2. 2.
      0
      Kardesim haksizsin kelimesi yazilan bir yer var mi yukarıda!
      Haklisin, isin kotu yani cozumsuzsun. Ticaret dovunebilecegin bir alan degil. Hemen bicimini degistirmeye baslamalisin. Rizkini kosturmalisin. Ne yazik ki. Bizler boyle hukumetler tarafindan yonetilecegiz. Parti hangi 3 harfin kisaltmasi olursa olsun!
      ···
   tümünü göster