/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    +7


    ırkçılık veTürkçülük


    Ciddi olarak En aciz, en gerici, en yobaz, en dayanaksız ve narsist olan ideoloji, hatta ideoloji değil bir hastalık..


    Dini olarak yasak, tüm dinlerde yasak.. her ne kadar yozlaşmış din adamları kullansa da kitaplarda kesin olarak yasak, üstünlük takva'dadır..

    Sosyolojik olarak yasak, felakete sürükler toplumu.

    Bilimsel verilere dayandırarak ırkçılık yapmaya çalışan Türkçü kuş beyinliler var ki onlara sadece gülüyorum..

    Sadece bulunan kalıntıların hangi milletlere ait olduğunu bulmada, yada belli bir bölgede yerel halkı saptamada kullanılan antropoloji bilmini bilimsel ırkçılık sayıp, üstüne fanteziler ekleyerek kendini üstün sayan zavallılar ahahahahaha

    https://www.darwinproject...letter/DCP-LETT-13230.xml


    Bu linkten tarafsız bir şekilde Charles Darwin'in 1881 yılının 3 temmuzunda W.Graham'a yazdığı mektubu okuyabilirsiniz..

    ikinci paragrafta Turk yazdığını gördünüz mü, asın bayrakları.. ama çevirisine de mi baksak bi..

    "Doğal seleksiyona dayalı kavganın, medeniyetin ilerleyişine sizin zannettiğinizden daha fazla yarar sağladığını ve sağlamakta olduğunu gösterebilirim. Düşünün ki, birkaç yüzyıl önce Avrupa Türkler tarafından istila edildiğinde, Avrupa milletleri ne kadar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya gelmişlerdi, şimdi ise bu çok saçma bir düşüncedir. Avrupalı ırklar olarak bilinen medeni ırklar, yaşam mücadelesinde TÜRK BARBARLIĞINA karşı galip gelmişlerdir. Dünyanın çok da uzak olmayan bir geleceğine baktığımda, BU TÜR AŞAĞI IRKLARIN çoğunun medenileşmiş yüksek ırklar tarafından elimine edileceğini, (yokedileceğini) görüyorum."

    Yani yaşı belki büyük ama aklı ufak Türkçücük, ırkçılığı kabul ettiğinde türlerin kökenini'ni belirleyen bilim insanınca Yok edilecek olan Aşağılık tür olarak tanımlandığını da bilmen lazım..

    Zavallı çocuk ahahaha

    Dur bak tekrar : https://www.darwinproject...letter/DCP-LETT-13230.xml


    ···
   tümünü göster