/i/Kitap

Kitap sever dostlarımızın buluştuğu alt incidir
Okuma ihtiyacı barut gibidir bir kere tutuşunca artık sönmez
Victor Hugo.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    evet beyler modern kültürün dayattıkları arasında birinci gelir bu durum.

    şimdi kitap okuyorum ben yha .s hatta al fincan kitap gözlük üçgencileri gelir.

    gerçekten fazla sayıda faydalı kitap okumus panpalarım da bana cevap verirse sevinirim. uzun yazacam.

    ben kitap okumuyorum okuyamıyorum çünkü bir işe basladıgımda o işi bitirmezsem o iş üstüne tekrar yogunlaşamıyorum ayrıca o işi halletmek için 5 gün uyumamam gerekiyorsa uyumam öyle bi yapım var.
    kitap okuyamıyorum ama kitaptan ben ne alacam beyler ? sorum bu ne alacam ben farklı bir insanın hayal dünyasını konu alan bir hikayeyi okudugumda? şimdi a kişisi böyle bir kitap okudu diyelim bende o zaman içerisinde internet üzerinden saçma sapan bilgiler üzerinden şeyler okuyorsam örneğin yaşadıgım olay: led zeppelin iyi grup mk bi bakayım neyin nesilermiş derken zoso yazısını keşfettim zosoya bakayım derken nostradamusa astronomide mavi yıldızlara beyaz yıldızlara gittim ordan haggardı keşfettim parçalarına baktım dinledim led zeppeline geri dönünce ahmet ertegün gibi bir ismi keşfettim ben bu insanı nasıl tanımıyormusum dedim acaba nasıl biriymiş derken o adamın hayatını inceleme şansı buldum ve ray charles'ı da keşfettim ben eric cliptonu da keşfettim. zülfü livanelinin ahmet ertegünü tanımıyor gençlerimiz demesiyle zülfü livanelinin cümlesinin devamında ki sanatçıyı keşfettim derken sürüp gitti. bu tarz şeyleri ben sürekli hergün yasıyorum.

    sizce benim oturup kitap okumam mı iyi böyle gezinmem mi. ben düşündükçe okumasam da olur diyorum. yoksa kitap okuyamadıgım için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama ona da siz karar verin. bana da açıklayın kaybettiklerim neler onu bileyim ki ona göre bişeyler yapayım kendimce. hadi saglıcakla.

    özet: nette gezinerek mi bilgiye ulasırsın yoksa sayfalarca kitap okuyarak mı. eskinin gezen mi çok bilir okuyan mı paradoksu gibi oldu ama neyse.
    ···
   tümünü göster