/i/Yabancı Dil

  1. 1.
    +1
    Merhaba dostlar. Tüm ülkenin mağdur olduğu bir durum var. Yabancı dil. Eğer hayalleriniz büyükse gerek iş gerek sosyal yaşamda ingilizce başta olmak üzere yabancı dil şart. Benim de yardıma ihtiyacım var:

    Bu sene okulumuzun yaptığı bir proje var. Şöyle ki Polonya, Litvanya, Almanya'dan öğrenciler gelecek buraya. Biz onları 1 haftalığına evimizde misafir edeceğiz. Yemesi içmesi yatması felan bizden. Sosyal etkinlik olarak beraber yapılacak fakat bireysel olarak ben bir arkadaşın sorumluluğunu üstleneceğim. Tabi çok kişi başvurdu. Fakat sınav usülü eleyecekler . istedikleri şu:

    1- %50 ingilizce Bilmek(%60'ı Yazılı,%40'ı Sözlü Sınav)

    2- %10 Koordinasyon(Sosyallik)

    3- %10 Temsil Yeteneği

    4- %10 Teknolojiyi Kullanabilme

    5- %10 Bir Konuda Özel Yetenek

    6- Bunu Hatırlamıyorum Ama Basit Bir Özellikti.

    Benim tek sorun ingilizce. Aslında sorun değil de yeterlilik diyelim. ingilizcem normalin üstünde. Anlaşabilirim ciddi şekilde ama böyle teorik olarak kağıt üstünde yapamayabilirim. Çok iyi anlıyorum ama normal seviyede konuşuyorum . Onu da hallederim sorun olmaz. Fakat yazılı sınavda saçma sapan sorular gelebilir. Kağıt üstünde de yapmam gerek. Bunun için yardımınızı istiyorum. Uygulama olur , kanal olur, makale olur. Bulduklarınızı , çok beğendiklerinizi paylaşın faydalanalım.

    Benim önerdiğim 2 uygulama var. VoScreen ve English Ninja. ikincisi paralı ama krediler ile kısa süreli kullanabilirsiniz. Ben daha yeni indirdim bakalım.
    ···
   tümünü göster