/i/Devlet

  1. 26.
    +21
    Hayalim Yazılım Mühendisliği idi.. Liseden beri ailem ile konuşmuyorum; matematik, biyoloji, kimya, fizik diye geleceğimi gibtiler çünkü.. inşallah Hava Harp'a girebilirim de hayatımı kurtarırım.

    Ha birde şu devamsızlık sistemini de gibeyim sınıfta kalıyordum dıbına koyayım her sabah 5de uyanırdım sırf yok yazılmamak için bu arada okul şehirin 8km uzağındaydı sözde fen lisesi..

    Özet : Birçok kişinin hayatının giben mebin eğitim sisteminin taa dıbına koyayım.
    ···
    1. 1.
      +1
      Sözelim süper denemelerde Türkçe 40 sorudan 39 net tarihte de 39 net çıkardığımı hatırlarım mezuna kaldım ygs-3 puanım iyiydi ama kimin gibindeyiz? Türkçe konuşmasını adam akıllı bilmeyenler 5-10 mat yapar diye mühendisliğe giderler ama sözele ekmek Yok böyle sistemin anasını gibeyim hayalim dil bölümü idi orta okulda ona göre bir liseye gitmek isterdim nitekim gidemedim döneminin en ünlü en getirisi garanti işi bilmem ne gibimi sağlık meslek lisesine gönderildim aile baskısıyla işimi sevmiyorum ama hata şansı olmadığını bildiğimden teorimde pratiğimde iyidir sözelim bu kadar iyiyken matematik yapmıyoruz diye adamdan sayılmıyoruz resmen neyse ne desek boş gibe gibe matematik çalışıyoruz bişey anlamadığımız halde
      ···
   tümünü göster