/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +5 -1
    gerçe dha önce başlığını açtım ama yazayım yine de hatt kopyala yapştır yapacam.

    beyler bu anlatıcağım hikaye gerçektir diğerleri gibi değil.

    şimdi benim çocukluktan beri sürekli gördüğüm bir rüya var. kendimi bildim bileli yani. konu şu asansöe biniyorum 7.kattan( çocukken oturduğumuz binayla alakalı galiba burası çünkü hep 7. kat) asansör iniyor yavaş yavaş.
    tam zemin kata gelince birden ışıklar sönüyor ve sanki zemin katın altında onlarca kat varmış gibi ışık hızıyla aşağı inmeye başlıyor. bir sürü kapı deli gibi hızla gelip geçiyor asansörün altı kaynamaya başlıyor sıcaktan filan sonra uyanıyorum devdıbını hiç görmedim. ama bu rüyayı belki 4-5 yaşımdan beri görüyorum 29 yaşımdayım hala görürüm.

    bir iki sene önceydi galiba yine gördüm aynı rüyayı. ertesi gün muhasebeye bi evrak zütürmeye gittim. çıktım işimi hallettim bindim asansöre 5. katta 6. kattanda aşağıya güzel bi hatun geliyormuş gülümsedim iyi günler dedim o da gülümsedi. o an daldım böyle saf saf kapıya bakyıorum.

    asansör 1 e geldi sonra aşağıya indi tam kapıya hamle yaptım asansör durmadı devam etti amk. o an kendim kaybettim istemsiz olarak elimdeki evrakları bıraktım ananı gibim ananııı diye bağırarak duvardan aşağı tırnaklarını geçirip aşağı inen kedi gibi kapıya geçirdim pençeleri aşağıya iniyoruz.

    sonra durdu asansör dıbını gibtimin yerinde meğerse 1.kattan sonra asma kat varmış altıma sıçtığım yetmezmiş gibi arkama dönüp baktım kız pusmuş köşeye tirtir titriyor . beni bir gülme aldı kahkaha atarak çıktım dışarı kapıyı kapadım çıktım binadan çıkarken dönüp baktım asansör hareketsiz duruyor aynı yerde kapısı kapalı ışıklar sönük karı bayıldı mı ne olduysa artık amk.
    ···
   tümünü göster