/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +11 -6
    Ne görsem beğenirsiniz? Bizim Selda huuru ailesiyle birlikte geziyor. ”Ne var bunda zürriyetini gibtiğim?” dediğinizi duyar gibiyim. Meğer daha dün sınıfın kaşarlarına ferre anlatan huur Selda’nın ailesi radikal dinciymiş. Selda’nın annesi olduğunu tahmin ettiğim kadın çarşaflı olduğundan neye benzediğini tam olarak anlamadım. Ama babası Işid militanları gibi 40 cm sakal bırakmış, yeşil sarıklı, gri şalvarlı, yüz ifadesinden aşırı asabi olduğunu anladığım, medeniyetten zerre kadar nasibini almamış bir vatandaşımızdı. ilk şoku kısa sürede atlattıktan sonra Selda’yla göz göze gelmek için yoğun çaba sarf ettim. Lakin muvaffak olamadım. Çünkü bizim Selda –utandığından olsa gerek- başını yerden kaldırmıyordu.
    Utanıyordu. Evet. her fırsatta babasının servetiyle övünen Selda utanıyordu.!
    işte böyle sevgili dostlar;
    Cumartesi gecesini buruk bir mutlulukla geçirdikten sonra babamdan zor bela 250 tl aldım. Neyse mevzuyu fazla uzatmayalım. Tabiri caizse zurnanın zırt dediği olayı anlatıyorum.
    Pazar gecesi saat 22.00 da Cenk’le buluştuk.20 dakika kadar lafladıktan sonra Vitamin bara geçtik. 40-45 dakika dans edip kızlara hallendikten sonra dinlenmek için köşedeki koltuk takımına oturduk. Her ne kadar gürültüden birbirimizi duyamasak da dudaklarından anladığım kadarıyla Cenk ısrarla bana bir şeyler anlatıyordu.
    ···
   tümünü göster