/i/Tespit

  1. 1.
    +142 -36
    Yapılacaklar.

    1- Saç Traşı : Evet arkadaşlar. Saçınız çok uzun olmasın. Yanları aldırıp üstte tabak gibi bırakmayın. Pelinsular filan hoşlanabilir ama biliyosunuzki onlardan hayır gelmez. Gerçekten sevecek bi kız arıyorsanız Ne çok kısa ne çok uzun olsun. Yana veya arkaya yatırmamaya çalışın. Herkes yatırıyor sizin bi farkınız olsun. Jöle waks vs kullanmayın. Bu sizi dikkat çekici yapacaktır.

    2- Sakal Traşı : Sakalınız ne çok uzun olsun ne de çok kısa. Tam kıvamında bırakın. Hafif sert olduğu zamanlarda dursun yani bi nevi kirli sakal diyelim. Sakalınızı 5 6 günde bir kesin. 1 hafta veya fazlasına bırakmayın. Kızlar ile selamlaşırken yüzünüzü çok sert olmamak şartı ile yüzüne sürtün. Bu sizi çekici yapacaktır.

    3- Gülüş : Ağzını ne çok açarak gülün ne de kapatarak. Tam ortasını bulun ve öyle gülün. Ne çok bağırarak çıksın sesiniz ne de çok kısık. Tam ortası olacak. Dişleriniz fazla beyaz değilse dilinizin ucunu çok hafif şekilde iki dişinizin arasından çıkararak gülümseyin. Sizi tatlı yapacaktır.

    4- Dişler : Dış sağlığı önemli biseydir. Günde 3 5 kez değil. Erinmezseniz yapın tabi zararı olmaz. Ama en azından Günde 1 kez 2-3 günde 1 kez fırçalamayı unutmayın. Bu sizi bakımlı yapacaktır. Sürekli sakız çiğneyin ağız kokusunu alır. Nane şekeri de tavsiye ederim. Ama patlatarak çiğnemeyin hoş durmaz.

    5- El ve Tırnaklar : Elinizi sürekli olarak sabunla yıkayın. Avucunuzun içini tırnaklarınız ile kaşıyor gibi okşayın arasına sabun girmesini sağlar ve pislikler çıkar. Su ile durularken de aynı şekilde. Duş alırken şampuanı sürerken de aynı şekilde yapın. Tırnak makasının demiri ile içindeki pislikleri almayın metal olduğu için yarısını alsa bile yarısı ya iyice dibe kaçıyor yada tırnağa yapışıyor. Bu sizi temiz yapacaktır.

    6- Kıyafet : Sürekli aynı stil giymeyin. Mesela sportif seviyorsanız 3 4 günde bir başka bişey giyin. Renkli kot yerine siyah, mavi, lacivert keten pantolon olabilir. Stilinizi sürekli değil fakat 1 2 ayda bir değiştirin. 2 hafta sportif giyindiniz 2 gün daha ciddi bişeyler giyin ve tekrar eski stilinize dönebilirsiniz. Bu sizi rüküşlükten alıkoyacaktır.

    7- Ayakkabı : 3 4 ayda bir ayakkabı almayın. Maddi durum sıkıntınız var ise. Paranızı biraz biriktirin 70 100 lira kadar olsa yeter. Esnaf dükkanlarına gidip 2 3 adet ayakkabı alın. Hepsini aynı yerden alırsanız güzel indirim yaparlar. Sonra da bu ayakkabıları her gün değişip giyebilirsiniz. Bu sizi farklı kılar. Unutmayın kızların erkeklerde baktığı önemli noktalardan birisi ayakkabılardır.

    8- Parfüm : Kızları etkilemenin bi başka yolu da kokudur. Çok pahalı değil. Eyfel parfümü alın 5-10 arası fiyatı. Genelde 7.5 TL. Maddi durumunuz iyi ise daha yüksek fiyatlı kokular alabilirsiniz. Bu parfümleri alabilirsiniz ucuz olduğuna bakmayın çok hoş kokuları var. Yaklaşık 200 250 adet çeşiti var. Ben bi aralar E76 E120 E225 kullanmıştım çok hoş kokuları var. Parfümü elbise üstünüzde iken sıkmayın. Kokuyu boğar. Giyeceğiniz kıyafeti yatağın üzerine koyup öyle sıkın. Pantolonunuza 2 3 fis sıkmayı unutmayın.

    9- Yürüyüş : Evet önemli noktalardan birine geldik. Yürürken çok dik yürümeyin. Çok kafanızı da eğmeyin. Karın bölgesi 3 5 santim dışarıda olsun Biraz da kalçanız çıkık ise 10 numara olur. Kalçanız yok ise squat yapıp 1 2 ayda güzel bir kalçaya sahip olabilirsiniz. Ne koşar adımlar ile hızlı hızlı yürüyün ne de çok yavaş. Ayağınızı içeri doğru basmamaya dikkat edin. Çok fazla yana doğru da açmayın. Ayağınızı tam düz tutun 4 5 derece acı ile yana açmanız yeterli olacaktır.

    10- Oturuş : Bir masada otururken masanın üzerine çekmeyin. Arkanıza yaslanın. Sırtınız daima koltuğa dayalı olsun. Bu oturma şekli karşı tarafta şu düşünceyi, hissi uyandıracaktır. " Lider vasıflı oturmasını kalkmasını bilen biri " bakışlarından anlarsınız zaten. Yere bişey düşürdüğünüz zaman asla domalarak almayın. Ayağınızın üstünden yere doğru oturuyor gibi yapıp öyle alın.

    Bu arada WhatsApp grubumuza gelmek isteyenler özelden mesaj atabilir. Yaş sınırı +19 dur.
    ···
   tümünü göster