/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +3
    Ağır adımlarla 2. Kata çıktım. Kapının önünde Welcome yazan kırmızı biri paspas vardı. 2 kere üst üste zile bastım. 30-35 saniye sonra kapıyı 35-40 yaşlarında yalnız yaşadığı her halinden belli olan sarışın bir kadın açtı. Üzerinde mavi bir badi, altında pembe bir tayt vardı. Göğüsleri neredeyse badisini parçalayacak kadar büyüktü. Hayvan gibi göğüslerine baktığımı fark etmiş olmalı ki gülümseyerek:
    _ Anahtarı almaya geldi galiba. Dedi. Gülümsemesinin verdiği rahatlıkla:
    _Evet. Dedim
    Kalçalarını sallaya sallaya içeri gitti. Sanki beni azdırmaya çalışıyordu kevaşe. 15-20 saniye sonra anahtarı getirdi. imalı bir şekilde:
    _ Hayırdır niye kiraladın evi? Dedi. Utana sıkıla:
    _Arkadaşımla buluşacağım. Dedim. Gülümseyerek:
    _ Hadi bakalım kolay gelsin. Dedi.
    Anahtarı eline dokuna dokuna aldım. Ondan hoşlanmadım desem yalan söylemiş olurum beyler. Hani sorsanız o mu Selda mı? Onu tercih ederim o derece yani. Hala unutabilmiş değilim o kadını. Velhasıl kelam Koşar adımlarla eve çıktım. Ev 1 oda(yatak odası) 1 salondan ibaretti. Eşyaların yeni alındığı her halinden belliydi. Direkt salona geçtim. Salonda 1 tane büyük kanepe, 1 tane de tekli koltuk vardı. Saatime baktım. Okulun dağılmasına 20 dakika vardı. Selda’nın gelmesi en az 45 dakika süreceğinden kanepeye uzanıp plan kurmaya başladım. Yarım saat içinde her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayıp Selda’ya mesaj attım:
    _ Nerdesin?
    ···
   tümünü göster