/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    0
    Türkçen, Matematiğin ya da Fen Bilgisi bilgin düşükse isterse dünyanın en iyisi ol bu eğitim sisteminde bir yere gelemiyorsun.

    Tabi ki gelemiceksin liseli.. yıllarca kodlama dersi alacağına fen matematik dersleri alsaydın. fensiz matematiksiz bir kodlama bilgisayar bilimi zaten düşünülemez. fizik matematik bu işin doğasında var.

    sonra da kalkıp üni mezunu değilim beni almıcaklar diye niye isyan ediyon. kanıtla kendini birader?? ne adamlar var ilkokulu bitiremeyip milyar dolarlarla dans ediyor.

    hadi desen ki ben coğrafya tarih bilmiyom biraz ucundan anlarım(kaldı ki kendi ülkesinin coğrafyasını tarihini bilmeyen adamdan da bi tak olmaz) ama sen matematik fen türkçeden dolayı isyanlara vurmuşun. bunlar bi türk insanın öğrenmesi gereken asgari şeyler.

    mesela ben hukuk istiyodum matematik niye var edebiyat ne alaka diye isyan yapmadım amk.. yine suç ve cezasından tut yargı kararlarını okuyodum. ama bi yandan da dersime çalışıyodum ve demiyordum ki aaa ya beni avukat yapsınlar sistem cart curt isyanını yapmıyoduk amk.

    şimdi hakimlik sınavı var 6 tane matematik sorusu sorulacak.12 tane tarih. isyan yapıyo muyum? hayır..

    her şey zamanında güzel. sistemi sorgulayacağına ayak uydurup öne geçmeye çalış. kazandıktan sonra en kral sorgusunu yap. eline siprey al boya kutularını al paintball topu ne bulduysan al ne yapacaksan yap.. fakat sınavdan sonra liseli.. sınavdan sonra...
    ···
    1. 1.
      0
      olm okadar yazmasaydın amk 240 bine bile mf de bilgisayar var eşşek degilse gelir amk sallayarak gittiydim ben gene kazandım okuluda 5 yılda bitirir sonra programlama iyi bilirse yazılımcı olabilir bu mal boşa kuruntu yapıyor
      ···
    2. 2.
      0
      aynen enişte zaten bi yarram olmaz bundan amk. gitsin hekırlık falan yapsın bi tak yapamıyosa.
      ···
   tümünü göster