1. 1.
    +79 -3
    Sa beyler Günaydın. Konuya direk geciş yapıyorum. Çok kez bu tip başlıklar açılmıştır sözlüğün sorunlarıyla ilgili. Ama buna ilk defa değinilecek.

    Ben bu gün sözlüğün Trend bölümün de olan sorunu söyleyeceğim. Bildiğiniz gibi çoğu kişi trend de yazılan yazılardan şikayetçi. Her gün aynı tak başlıklar. Kuzen gibiciler, Anti Trendler, Primciler bunların başında geliyor.

    Peki neden hiç düşündünüz mü? Yazılan onca başlık saniyede 3 başlığın yazımı yüzünden anında kaybolup giblenmiyor.

    Yeniler bölümü bazı saatlerde bildiginiz kullanılamıyor. Belki bende şimdi bu yazıyı yazdığım zaman yeterince kişi görmeden kaybolacak.

    Peki bu sorunu nasıl aşarız. Yeni başlıkları sıraya sokarak. Hem adaletli olur ve her gün her saat sözlük belirli bir düzene sahip olur.

    Örneğin Ab başlığı açıldı sonraki başlıklar 2 dakika sonra açılacak. Bu sayede karışıklık son bulacak. Döngü böyle böyle devam ederek her başlığa bir şans tanınmış olucak.

    Daha detaylı anlatırsam. Dünyanın sonunun nasıl geleceğini anlatan ve en az 1 saatini yazıya harcayan bir panpamız. saniyede 3 başlık açan Amipler yüzünden görülemeden kaybolacak. Bu sistem ise o yazıyı yazan panpamıza 2 dakika tanıyacak ve adalet sağlanmış olacak.

    Neyse çoğu başlık gibi bu da modlar tarafından giblenmiyecek. Orası kesin en azından...

    REKLAMLARR



    (bkz: Nesilcilik Bitecek)
    (bkz: Alfa Yazar)
    (bkz: Sözlüğün En Sevilen Oybirincisi)

    @14 PiÇiNi ÇÜGÜLÜYORUZ

    ···
   tümünü göster