/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +33 -4
    GURURLA GELEN EDiT: ilk trendim vatana millete hayırlı olsun adamsınız yalnız üst sıralara taşıyalım şu başlığı çok emek var beyler adamsınız hepiniz

    EDiT 2: beyler adamsınız trende 2. sayfanın başındayız çükünüze taşağınıza sağlık ha gayret amk hep gibimsonik başlıklar trendde takılıyor bir de şu emek verdiğimiz başlığı başa çekelim

    Evet lan itiraf ediyorum sonunda.

    Bi mandalina efektimi ne bi bug varmis kac gundur beynimi gibtiniz. Artik gercegi acikliyimda bi rahatlayin muallakler.

    Sene 2003 ak o 90 larin ve 2klarin basinin en saglam cocuk programi hugo vardi ak arada bebeler oynar dururdu hevesle izlerdim.

    Bi gun gaza geldim bende oynayacam diye ailemden habersiz baglandim yayina. Selamun aleykum aleykumselam girdim konusmaya sohbet muhabbet derken basladi oyun.

    Yillardir programi izleyip heves edip en sonunda oynamanin gaziyla esek kulakli huur cocugunu kosturuyorum.

    Sonra bu binler odul falan almiyim diye oyunuma hile mile bi oynama bir sey yaptilar ak basiyom basiyorum gitmiyor saga sola. Nasil sinirlendiysem hugonun besiginden girdim mezarindan cikarak sovdum. Tolga abi de gelmis dur yapma etme agliyor basladim buma da sovmeye.

    En son annem bagriamalara gelmis aldi telofonu gotume soktu babam aksam geldi tvde gormus amk televizyon kumandasini da o soktu.

    Ama babamda tasakli adamdir bi itibari var amerikanin yarragi bushla konustu falan kaldirtti tum haberleri gazeteleri falan.

    Ben caktirmadan bi gazete kupurunu kesip ilerde lazim olur diye gotume sokmustum simdi tolga abi ispatlayana araba verecem demis.

    Suan yoldayim arabami almaya gidiyorum. Hem ana avrat sovmus hemde odul olarak araba alacam sjsjsj

    Son edit: Ya beyler bi nick6 alırım diyecem de hesap yeni nickime başlık açılmamış bi açın başlık biri beni köle alsın bide amk
    ···
   tümünü göster