/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +160 -20
    bir şarkı vardı ben lisede bir kız sevdim diye çok gülerdim dinleyenleri aşk denen şey bana uğramaz sanırdım fakat öyle değilmiş.

    ankarada lise son öğrencisiydim sınav sonuçları açıklandı baktım hiç bir üniversiteyi kazanamamışım.
    onun moral bozukluğu ile eve gittim abim klagib pc başında oturuyor annem babam tv izliyor beni düşünen bir allahın kulu yokmuş.

    zaten 4 yıllık sevdiğimi kaybetmiştim onuda evlendirecek lerdi 2 sene aralıksız sanayide çalıştım askere gidecektim birden bire kendime öz güvenim arttı evde para biriktiyordum ilerde belki evlenirsem diye ama artık haylaz çocuk olmak yerine kimseyi takmayan ..

    olgun bir çocuk olmuştum askere giderken pavyona gittim askerim dedim

    sağolsun ablalar benimle ilgilendi bende teşekkür edip havalanına gittim büyük bir aşkım vardı ama param yoktu kazandım parayı huzurum yoktu .

    askere gittim 11 ay sonra evime dönme hayali ile beklemeye başladım. aylık para yolluyordu babam ama atmden çekmiyordum bile tek hayalim vardı bir gün mutlu olurmuyum acaba bende aşktan yana kazanabilirmiyim acaba ..

    3 ay sonra o soğukta 3 5 nöbetindeyim acayip soğuk vardı trabzonda arkadaşlarımın çoğu öğrenciydi ben ise askere gitmiştim trabzona.

    hafta sonu gelsede boztepede çay içsem ordan trabzonspor maçına gidip biraz moralim düzelse dedim. nöbet bitti yatakhaneye gittim uyudum sabah erkenden kalktım çünkü hafta sonu çarşı izni vardı.

    uzman çavuş bir abimiz vardı mustafa kademede birlikte çalışırdık.

    beraber çıktık çarşı iznine birlikte tanjatta birer çay içtik telefon çaldı mustafa abi peki dedi. biz geliriz fıratla dedi kapattı sordum sorun ne diye yolda araba kalmış ben gidiyim transiti alıyım takım çantasını içine atarız birlikte gideriz dedi.

    nereye abi diye sordum rize ye alay komutanının arabası kalmış dedi peki abi dedim.
    kalkıp çayın parasını ödedim gidiyim sigara alıyım dedim büfeye doğru yürürken .

    165 boylarında bir kızla çarpıştık yere düştü kaldırırken biraz argo kelime kullandı özür dilerim dedim çekip gittim arkamdan verdi veriştirdi sigarayı aldım döndüm halen daha konuşuyordu.

    asker kimliğimi gösterdim canımı sıkma artık git işine özür diledim işte dedim yürüdüm arkamdan geldi kafeye girdim okuldan arkadaşlarımla biraz konuştuk özledim sakal bırakmayı dedim.

    mustafa abi aradı 15 dk ya ordayım dedi peki dedim yaktım sigaramı kız yan masada arkadaşları ile konuşuyordu bağıra bağıra sinirlendim ayağa kalktım.

    sus artık car car car neymiş la senin sıkıntın anlat çözüyüm neymişsin sen dedim. kız biraz mahçup oldu özür diledi kapıya transit gelmiş korna çalıyordu. lan bir gün izinimiz vardı onuda işim çıktı dedim.

    arkadaşlara söyledim gittim transite bindim mustafa abi sen sür dedi olur abi dedim meydana kadar düz gittim . ordan sonrası hızlı gittim izinde yandı kardeşim kusura bakma dedi önemli değil abi dedim.

    gittik rize yolundaydı land kontrol kalemi ile baktım sigorta atmış sigortayı değiştirdim arabaya bindim çalıştı sorunsuz bindim transite gittim birliğe saate baktım 4,5 amk çıksan nereye gidecen 15 dk için dedim üstümü değiştirip.

    kazanlar yanıyorken banyo yapıyım dedim banyodan sonra botları boyadım sakal traşımı oldum çıktım eşofmanla bahçeye sigara yaktım yarın kaldırma dedim çavuşa gece nöbet var dedim araba toplayacağız haberin olsun dedim.

    tamam dedi kademeye gittim motor topladım sabahın 4 üne kadar yatmak için yatakhaneye gittim vurdum kafayı uyudum

    birinin dürtmesine uyandım ne var amk gece çalıştık işte rahat bırak adamı dedim.

    ziyaretçin var dedi peki dedim kalkıp yüzümü yıkadım üstümü değiştirmeden sigaramı yaktım ziyaretçi parkına gittim ama kimin geldiğini bilmiyordum..

    okuyanlar varsa rez alıp + lasın devam ederiz
    ···
   tümünü göster